Haberler

Bayburt Belediyesinin Çalışmaları

Bayburt'ta belediyenin kentin çeşitli noktalardaki asfaltlama ve sokak düzenlemesi çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Bayburt'ta belediyenin kentin çeşitli noktalardaki asfaltlama ve sokak düzenlemesi çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Bayburt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Burak Görgülü yaptığı yazılı açıklamada, belediyenin kentteki çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "Bayburt merkez Cumhuriyet Caddesi'nde asfaltlama çalışması gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bir yandan da şehir merkezi ve mahallelerdeki ara sokaklarda kaldırım yapımı çalışmalarını sürdürüyor. Veysel Mahallesi At Kayası mevkisinde kaldırım yapımını sürdüren ekiplerin çalışmaları tamamlandığında bu bölgede göze hoş gelmeyen durumlar ortadan kaldırılmış olacak." dedi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak da yeni iş sezonunun açılmasıyla ana yol ve sokaklardaki orta refüjlerde düzenleme çalışması başlattıklarını anlatan Görgülü, "Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'ndaki çalışmalarını hızlandıran ekiplerimiz zararlı böceklerden dolayı kuruyan ağaçların yerine yenisini dikerken bir yandan da düzenleme çalışması yapıyor." ifadesini kullandı.

Görgülü, kentte Ankara Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla geçen yıl yeniden düzenlenmeye başlanan Yeni Şehir Parkı'ndaki çalışmalara da hız verdiklerini ifade ederek, proje çerçevesinde Yeni Şehir Parkı'nda da ağaçlandırma çalışması başlattıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Bayburt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title