Haberler

Baybatur'dan Manisalılara Miting Teşekkürü

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Manisa’da gerçekleştirdiği mitingde Cumhuriyet Meydanı'nı hınca hınç dolduran ve Başbakan Erdoğan’ı büyük bir coşku ile karşılayan Manisalılara teşekkür etti.

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Manisa'da gerçekleştirdiği mitingde Cumhuriyet Meydanı'nı hınca hınç dolduran ve Başbakan Erdoğan'ı büyük bir coşku ile karşılayan Manisalılara teşekkür etti.

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur açıklamasında, "Milletin adamı Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Manisamızda bu zamana kadar yaptığı her mitingi bir önceki mitinginden daha coşkulu bir şekilde gerçekleşiyor. En son 20014 Mart seçimleri öncesinde aynı yerde yaptığı mitinge büyük ilgi gösteren Manisalı hemşehrilerimiz, bu kez Cumhurbaşkanı adayı olarak geldiği Manisamızda, Başbakan olarak yaptığı son mitingine de vatandaşlarımız daha çok ilgi daha çok coşku gösterdi. Biz Ak Parti ailesi olarak, geleceğimizin peşindeyiz. Bizim mayamızda birlik beraberlik ve kardeşlik vardır. İşte bunu gören Manisalı hemşehrilerimiz bir ve beraber olduğumuzu en önemlisi de kardeş olduğumuzu ortaya koymak adına Başbakanımızın her yaptığı mitingine böylesi ilgi ve coşku gösteriyor" dedi.

"CUMHURİYETİ MİLLET KURDU"

Milletin 'insanı yaşat ki devlet yaşasın' ilkesine olan inancı benimsediği için AK Parti'ye ve Başbakana ilgi duyduğunu kaydeden Baybatur şöyle devam etti: "'Cumhuriyeti biz kurduk' diyenlere inat biz de diyoruz ki; 'Bu cumhuriyeti bir parti değil millet kurdu, sahibi de bir parti değil milletimizdir dediğimiz için milletimiz bize karşı teveccüh gösteriyor'. Bu aziz milletimiz şunu iyi biliyor ki, Türkiye artık siyasi ve ekonomik kriz endişesi içinde olan bir ülke değil, herkesin geleceğe güvenle baktığı bir ülke konumuna gelmesinde Başbakanımızın çok büyük ve aktif rol üstlendiğini bildiği için bize sevgi duyuyor. Yasakların kalktığı temel hak ve özgürlüklerin verildiği, Türkiye'yi ileri demokrasi ile tanıştıran Başbakanımıza olan güvenlerinden dolayı meydanlar doluyor. Tüm bu saydıklarımız önemli olduğu kadar en önemlisi olarak kabul ettiğim, ülkemizin en büyük sorunu olan terör belası yüzünden binlerce şehit verdiğimiz analarımızın gözyaşı bir daha akmasın, analarımız ağlamasın diyerek başlattığı çözüm süreci ile analarımızın göz yaşını dindiren Başbakanımıza olan vefa borcunu ödemek istedikleri için meydanlar tıklım tıklım doluyor" dedi.

Başbakan Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olmasını istedikleri için Manisalıların mitinge akın akın geldiklerini dile getiren Başkan Baybatur açıklamasını şöyle tamamladı: "Hava sıcaklığının 40 derecenin üstünde olmasına rağmen miting alanında Başbakanımızı sabırla ve coşkuyla bekleyen ve dikkatlice dinleyen vatandaşlarımızın gönlünde Başbakanımızın sevgisi olmamış olsaydı orada onları hiçbir kuvvet tutamazdı. Böylesi bir sıcağa rağmen Başbakanımızı cumhurbaşkanı olarak görmek istedikleri için miting alanını dolduran ve Başbakanımızı coşkuyla karşılayan öncelikle Manisalı hemşehrilerimize teşekkür etmek istiyorum. Başbakanımızın mitingine katılarak Başbakanına ve cumhurbaşkanı adayına sahip çıkan STK temsilcileriyle dernek başkanlarına ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Bayram dolayısıyla tatilini yarıda kesip mitinge katılan hemşehrilerimize, dağda, bayırda, ovadaki tarlasında çalışmayı bırakarak sırf milletin adamı Erdoğan için mitinge gelen çiftçilerimize, iş yerinin kepengini kapatarak gelen esnafımıza ayrıca teşekkür ediyorum. İşçi ve memur kardeşlerimize, engelli olmasına rağmen Başbakanımızı engelli dostu olarak gören, canı gönülden seven tüm engelli kardeşlerime teşekkür ediyorum. Partimizin il ve ilçe yönetimleriyle il ve ilçe gençlik ve kadın kollarına, partimizin köy ve mahalle başkanlarına, sandık başkanlarıyla sandıklarda görev alacak olan üyelerimize ve sandık müşahitlerine teşekkür ediyor, tüm Manisalı hemşehrilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Murat Baybatur Ak Parti Yerel Haberler

title