Haberler

Baybatur'dan Kula ve Büyükşehir Belediyelerine Eleştiri

AK Parti Kula İlçe Teşkilatı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, Kula’da hiçbir hizmet yapılmadığını belirtirken, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı’nın seraları çiftçilerin omzunda incelemesine tepki gösterdi.

AK Parti Kula İlçe Teşkilatı'na hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, Kula'da hiçbir hizmet yapılmadığını belirtirken, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı'nın seraları çiftçilerin omzunda incelemesine tepki gösterdi.

AK Parti Manisa İl Başkanı Baybatur, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kula ilçe başkanı Ahmet Palabıyık ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 23 Kasım tarihinde yapılan AK Parti Kula İlçe Teşkilatı 5. Olağan Kongresi'nde delegelerin oylarıyla yeniden başkanlığa seçilen Ahmet Palabıyık ve yönetim kurulu üyeleriyle tek tek tanışan Baybatur, "Bu görevler kutsal görevlerdir. Sizlerin bu görevi layıkıyla yapacağınıza inanıyorum. Biliyorum 30 Mart'ta yapılan belediye başkanlığı seçiminde Kula Belediye Başkanlığı'nı kaybetmemiz bizi çok üzdü. Belirli zamanlarda Kula'yı ziyaret ettim. Görüyoruz ki dokuz ay içerisinde yapılan hiçbir hizmet yok. AK Partili belediyelerin ne hizmetler yaptığını herkes görüyor. Bundan önceki partimizden belediye başkanı olan Selim Aşkın'ın Kula'ya yapmış olduğu büyük hizmetler ortadadır. Şimdiki belediye başkanı görüyoruz ki Kula'ya hizmet konusunda hiçbir adım atamamıştır. Yeni seçilen AK Parti Kula İlçe Başkanımız Ahmet Palabıyık ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde üstün başarılar diliyorum" dedi.

"BELEDİYECİLİK VATANDAŞIN SIRTINDA GEZMEK İLE OLMAZ"

Baybatur, görsel ve yazılı basında yer alan "Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Nedim Zurnacı'nın Hasar Gören Seraları Çiftçilerin Omuzlarında İnceledi" başlıklı haberle ilgili daire başkanının yaptığının terbiyesizlik olduğunu, vatandaşı sırtında taşıması gerektiğini ve vatandaşın sırtına binerek oradaki vatandaşlara saygısızlık yaptığını belirtti. Baybatur, "Bu olayın ayağım ıslanmasın çamur olmasın diye vatandaşın sırtına binerek hasar tespiti yapmak bence büyük bir ayıp ve beceriksizliktir. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün bu olaya duyarsız kalmamalıdır. MHP'li belediyenin hizmet yapması yerine vatandaşın sırtına binmesi hizmet konusunda ne kadar geride olduklarını göstermişlerdir" diye konuştu. AK Parti Kula ilçe Başkanı Ahmet Palabıyık da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Göreve geldiğimiz günden bu yana bize verilen bu görevi layıkıyla yapmaya çalışıyoruz. Bu görevin kutsal olduğunu arkadaşlarımızla birlikte bilincindeyiz. Kula'ya hizmet konusunda ne gerekiyorsa yapmak için sonuna kadar çalışacağız" ifadelerini kullandı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Baybatur Ak Parti Kula Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title