Haberler

Bayat'ta Kardeşlik İftarı

Çorum’un Bayat Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen kardeşlik iftarı bu yılda yoğun bir katılımda gerçekleştirildi.

Çorum'un Bayat Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen kardeşlik iftarı bu yılda yoğun bir katılımda gerçekleştirildi.

İftar programında konuşan Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, her zaman halkla beraber olmayı kendilerine şiar edindiklerini belirterek, "Çünkü insanı yaşat ki devlet yaşasın diyen zihniyetin mensubu olarak buradayız. Bizler kimsesizler kimi olmak için buradayız. Halkımızla birlikte yol yürümeye devam edeceğiz. Ne olursa olsun bir ve beraber olmaya devam edeceğiz. Hep birlikte güçlü olduk, güçlü olmaya devam edeceğiz" dedi.

Bayat Belediyesi olarak alt yapı ve üst yapı yatırımlarının yanı sıra sosyal belediyeciliğe de önem verdiklerinin altını çizen Ünlü, bir taraftan halkla birlikte iftar yaparken diğer taraftan kimsesiz insanları da unutmadıklarının altını çizdi. İlçede yaşayan 300 aileye her gün iftarda ve sahurda sıcak yemek verdiklerini hatırlatan Başkan Ünlü, Bayatlı esnaflarla kimsesizlere sahip çıktıklarını ve bundan dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.

AK Parti Çorum milletvekili Ahmet Sami Ceylan ise, ilçe halkının eşiyle, çocuğuyla beraber iftar yapmak yerine, her yıl Bayat Belediyesi tarafından düzenlenen iftar sofrasında, kardeşlik sofrasında birlikte olmayı tercih ettiklerini belirterek, "Allah bu mübarek ayda tuttuğumuz oruçları yaptığımız ibadetleri kabul eylesin. Zor günden geçiyoruz, ülkenin bu zor gününde birlik ve beraberliğimizi sergilemek durumumdayız. Bayat'ta gördüğümüz bu güzeli tüm ilçelerimizle beraber 81 ilde de sapasağlam dimdik ayakta bulunmak durumdayız. Birbirimize karşı olan sevgi bağlarımızı artıracağız, daha hoşgörülü, kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendirelim. Mübarek günlerde Allah Teala ülkemize atılan fitne tohumlarından bizleri korusun. Güneydoğuda, doğuda kahramanca terörle mücadele eden askerimize, polisimize Allah Teala yardımcı olsun. Dualarımıza eksik etmeyelim. Birlik ve beraberlik zamanı hayırlı bayramlar diliyorum" dedi

AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ise, istikrar vurgusu yaparak, ekonomik ve siyasi istikrarın önemine dikkat çekti.

Ülkede ekonomik istikrar olmadığı takdirde Türkiye'nin namerde muhtaç olacağını kaydeden Uslu, siyasi istikrar olmazsa o zamanda beş asır boyunca aleme nizam vermiş ve adeta bir barış medeniyeti kurmuş ülkemizin son yüzyılda aleme nizam vermek isteyen küresel güçlerin etkisiyle mecalsiz bırakıldığına dikkat çekti. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ekrem Ünlü Ak Parti Çorum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title