Haberler

Bayar Spor Akademisi'nden, Emniyet Müdürü Tonbul'a Ziyaret

ANTALYA (İHA) – Manavgat’ta faaliyet gösteren Bayar Spor Akademisi sahibi Trabzonlu Murat Bayar, Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tonbul’u ziyaret etti.

ANTALYA (İHA) – Manavgat'ta faaliyet gösteren Bayar Spor Akademisi sahibi Trabzonlu Murat Bayar, Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tonbul'u ziyaret etti.

Bayar Spor Akademisi sahibi Trabzonlu Murat Bayar, Antalya Emniyet Müdürlüğü makamında gerçekleşen ziyarette, Emniyet Müdürü Tonbul'a üzerinde ismi yazılı 61 numaralı Trabzonspor forması hediye etti. Gerçekleştirilen ziyarette Murat Bayar'ın kızları Ece ve Damla'da hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Murat Bayar'ın da kendisi gibi Trabzonlu olduğunu ve ikinci memleketinin Antalya'nın Manavgat ilçesi olduğunu belirtti. Tonbul, Manavgat'ta görev yaptığı yılları ve edindiği dostlukları unutmasının mümkün olmayacağını söyledi.

Emniyet Müdürü Tonbul, 2015 TEOG sınavında Türkiye birincisi olmasından dolayı Ece Bayar'ı, Jimnastik ve yüzme sporundaki başarılarından dolayı da Damla Bayar'ı kutlayarak hediye verdi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murad Bayar Trabzonspor Manavgat Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title