Haberler

Bayanlar Hentbol Süper Ligi

Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Güven, ligde her takımın birbirini yenebileceğini belirterek, "Hedefimiz şampiyonluk, onun dışındakiler bizim için başları değildir" dedi.
Türkiye Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde Muratpaşa Belediyespor,...

Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Güven, ligde her takımın birbirini yenebileceğini belirterek, "Hedefimiz şampiyonluk, onun dışındakiler bizim için başları değildir" dedi.

Türkiye Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde Muratpaşa Belediyespor, sahasında ağırladığı Ankara Gayespor'u 36-27 mağlup etti.

Maçın ardından açıklamada bulunan Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, bu sene ligde zayıf takımın olmadığına dikkati çekerek, bütün takımların birbirini yenebileceğini söyledi. Rakiplerinin iyi mücadele ettiğini kaydeden Ünsal, "İlk devre istediğimiz oyunu oynayamadık. Ama ikinci yarı kadromuzun derinliğiyle maça ağırlığımız koyduk. Oyuncularım maçın ciddiyetini anladı. Bu skor bizim için normaldir. Tekrar belirtiyorum. Ligde herkes birbirini yenebilir" diye konuştu.

Şampiyonluk dışında bir hedeflerinin olmadığını dile getiren Birol, "Şuan ligde ikinci sıradayız. Lig uzun bir maraton, sezon sonunda hedef yine şampiyonluk onun dışındakiler Muratpaşa Belediyespor için başarı değildir" şeklinde konuştu.

ANKARA GAYE CEPHESİ

Ankara Gayespor Antrenörü Şener Ozan, takımının iyi mücadele ettiğini belirterek, "Kondisyon sorunumuz var. Bu açıkça görülüyor. Bir çok sakat oyuncumuz var. Bunlardan bazıları elleri bantlı şekilde fedakarlıkla oynadılar. Buna rağmen iyi mücadele ettiler. Genç oyuncularımız var. Bu oyuncularla tecrübeli oyuncularımızı bütünleştirmemiz gerekiyor. Bir aylık bir ara var. Bu arayı iyi değerlendirip, ikinci yarıya daha hazır olacağız. İkinci yarı toparlanıp ligde kalacağız" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Birol Güven Muratpaşa Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title