Haberler

Bay Hastalık Milyonlara B"Ulaştı": 6,5 Milyon Kez İzlendi


Ünü Türkiye sınırlarını aşan viral kampanya, dünyaca ünlü Pazarlama Gurusu Guy Kawasaki'ye "Türkler çay reklamı yapmayı biliyor" dedirtti.

Bitki ve meyve çayları kategorisinin yenilikçi ve lider markası Doğadan'ın, bu yılki dijital kampanyası olan Bay Hastalık'ın yeni versiyonu sosyal medyada hızla yayılıyor. Yayına girdiği 6 Ocak tarihinden itibaren izlenme rekoru kıran viral kampanya, 5 Milyon izlenmeye ulaşarak 2015'e iddialı bir giriş yaptı. Film, herkesi hasta etmeye çalışan Bay Hastalık'ı usta dövüş teknikleriyle şaşırtan Bağışıklık Sistemi'ni konu alıyor.

Geçtiğimiz kış döneminde hayatımıza giren, ofis ve cafe ortamlarında sıkça yaşanan zincirleme hastalık trafiğini eğlenceli bir bakış açısıyla ele alan Bay Hastalık, Doğadan takipçilerini güldürürken, sosyal medya kanallarında ses getirmişti.

Bu kış seriye yeni eklenen karakter ile Bay Hastalık'ın üçüncü macerasını izliyoruz. Doğadan bitki ve meyve çaylarını içen kişinin güçlenen bağışıklık sistemini temsil eden yeni karakter ile Bay Hastalık'ın hesaplaşması seyir zevki yüksek sahneleri de beraberinde getiriyor. Film, uzakdoğu dövüş sanatlarının sergilendiği, aksiyon filmlerini aratmayan sahneleri, güçlü kurgusu ve yüksek temposuyla göz dolduruyor.

Dünyaca ünlü pazarlama gurusu Guy Kawasaki: Türkler çay reklamı yapmayı biliyor

Oyunculuk başarısı ve keyifli prodüksiyonu ile izleyenlere kısa film tadında bir macera sunan Bay Hastalık'ın ünü Türkiye sınırlarını aştı. Dünyaca ünlü teknoloji ve pazarlama gurusu Guy Kawasaki, ilgi çeken çalışmaları paylaştığı blogu Holykaw.alltop.com'da Bay Hastalık videosunu, etkileyici bir örnek olarak paylaştı. Girişimcilik, start up, iş planı, pazarlama, sunum konularında ezberleri bozan Kawasaki aynı zamanda Apple'ı Apple yapan en önemli kişilerden biri. Şimdiye kadar sadece 5 kişiye verilen "Apple Fellow" unvanına sahip olan Kawasaki, Bay Hastalık'ı, "bu Türkler nasıl çay reklamı yapacağını biliyor" sözleriyle anlattı.

Kampanya sadece film olarak kalmıyor ve başarılı bir sosyal medya iletişimiyle sürdürülüyor. Bay Hastalık, tüm rahatsız edici kişiliğiyle insanları Twitter ve Facebook üzerinden de ziyaret ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Guy Kawasaki Türkiye Apple Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title