Haberler

    Bavyera Türk-Alman Tabipler Birliği 10. Yılını Bir Balo ile Kutladı

    Nürnberg kentinde düzenlenen Bavyera Türk-Alman Tabipler Birliği 10.yıl balosu büyük ilgi gördü.

    Nürnberg kentinde düzenlenen Bavyera Türk-Alman Tabipler Birliği 10.yıl balosu büyük ilgi gördü. Eski Bavyera Başbakanı Günther  Beckstein, Nürnberg Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Ulrich  Maly ve Türkiye Cumhuriyeti Nürnberg Başkonsolosu Yavuz Kül himayesindeki balo, Maritim Otel'de gerçekleşirken, Balo'da Bavyera İçişleri bakanı Joachim Herrmann 'da hazır bulundu.

    Türk-Alman Tabipler Birliği Başkan Dr.İsmail Baloğlu, baloyu yaptığı  bir konuşma ile başlatırken, terör olaylarına değindi ve güzel bir dünya istiyoruz şeklinde konuştu.

    Nürnberg Belediye Başkanı Dr. Ulrich Maly'de Merkel'in şu sıralarda,Türkiye'de olduğunu hatırlatarak, Türkiye'nin bir kültür ülkesi olduğunu vurgulayarak, onlarla birlikte olmakta mutluyuz dedi.

    Başkonsolos Yavuz Kül'de Almanya'daki Türklerin geldiği önemli mevkilere vurgu yaptı. Bavyera İçişleri Bakanı Joachim Herrmann ise, Nürnberg kentinde her zaman dostluk sergileniyor, bu yüzden bu şehri seviyorum diye konuştu.

    ZENGİN MÜZİK

    Balo'da Grup E 5, Quantensprung orkestralarının yanı sıra, siyahi sanatçı John Davis, Max Meinhard müzik grubu ile Cafe Latino dans grubu yer alırken, davetliler zengin büfe eşliğinde geç saatlere kadar eğlendiler.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Bavyera Politika Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title