Haberler

Bavyera Türk-Alman Tabipler Birliği 10. Yılını Bir Balo ile Kutladı

Alman Tabipler Birliği 10.yıl balosu büyük ilgi gördü.

Alman Tabipler Birliği 10.yıl balosu büyük ilgi gördü. Eski Bavyera Başbakanı Günther Beckstein, Nürnberg Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Ulrich Maly ve Türkiye Cumhuriyeti Nürnberg Başkonsolosu Yavuz Kül himayesindeki balo, Maritim Otel'de gerçekleşirken, Balo'da Bavyera İçişleri bakanı Joachim Herrmann 'da hazır bulundu. Türk-Alman Tabipler Birliği Başkan Dr.İsmail Baloğlu, baloyu yaptığı bir konuşma ile başlatırken, terör olaylarına değindi ve güzel bir dünya istiyoruz şeklinde konuştu .Nürnberg Belediye Başkanı Dr. Ulrich Maly'de Merkel'in şu sıralarda, Türkiye'de olduğunu hatırlatarak, "Türkiye'nin bir kültür ülkesi olduğunu vurgulayarak, onlarla birlikte olmakta mutluyuz" dedi. Başkonsolos Yavuz Kül de Almanya'daki Türklerin geldiği önemli mevkilere vurgu yaptı. Bavyera İçişleri Bakanı Joachim Herrmann ise, "Nürnberg kentinde her zaman dostluk sergileniyor, bu yüzden bu şehri seviyorum" diye konuştu

ZENGİN MÜZİK

Balo'da Grup E 5, Quantensprung orkestralarının yanı sıra, siyahi sanatçı John Davis, Max Meinhard müzik grubu ile Cafe Latino dans grubu yer alırken, davetliler zengin büfe eşliğinde geç saatlere kadar eğlendiler.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Dr. ismail Baloğlu konuşuyor

Ulrich Maly konuşuyor

Yavuz Kül konuşuyor

Siyahi sançtı John Davis söylüyor

Toplu grup

Gunther Beckstein sohbet ediyor

Yiyecekler

Baloğlu ve Herrmann sohbet ediyor

Müzik ve efe dansı

Protokol toplu halde

E 5 orkestrası

Salon

Dans

Cafe Latino dans grubu

Quantensprnug orkestrası

Haber- Kamera Taner TÜZÜN NÜRNBERG - DHA - Rnberg

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bavyera Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title