Haberler

    Bavul

    30'lu yaşların sonunda ki Erkek, bir Lise mezunları toplantısında karısının lise aşkı ile kaçıp kendisini terk etmesi üzerine ağır bir depresyona girer ve hayatı yaşamayı bırakır. Bundan sonra Erkek için hayat sadece karısının mektupları ve hatıralarından ibarettir.

    30'lu yaşların sonunda ki Erkek, bir Lise mezunları toplantısında karısının lise aşkı ile kaçıp kendisini terk etmesi üzerine ağır bir depresyona girer ve hayatı yaşamayı bırakır. Bundan sonra Erkek için hayat sadece karısının mektupları ve hatıralarından ibarettir.

    Erkek, karısını takip ettiği bir seyahat dönüşü, bavullarının karışması sonucu Kadın ile tanışır. Kadının bavulunu ona teslim etmek ve kendi bavulunu Kadından alabilmek için Kadının evine gider. Kadın bir yayın evinde editördür Erkek yeni aldatılmış ve terk edilmiş, Kadın ise bağlanma sorunu olan bir editör olunca çok geçmeden ikisi arasında bir bağ oluşur. Dost olmak ve aşık olmak arasında gelgitler yaşamaktadırlar. Sahne aralarında çıkan Psikiyatr yardımı ile işler daha da karmaşık ve saçma bir hal alır. Durum böyle olunca Kadın – Erkek komedyası sahnede ki yerini alır.

    Oyun içinde kullanılan şarkılarda verdikleri desteklerden dolayı " MODEL " grubuna, söz ve müziğiyle  CAN TEMİZ' e ve sesiyle şarkılara değer kattığı için FATMA TURGUT' a Çok Teşekkür Ederiz.

    Detaylar :

    İl : Ankara

    İlce : Çankaya

    Mekan : Kentpark AVM Moral Sahne

    Mekan Adresi : Eskişehir Yolu 7. km No: 164

    Başlangıç Saati : 27.05.2017 20: 30: 00

    Bitiş Saati : 27.05.2017 22: 30: 00

    Kategori : Bavul

    Tür : Sahne Sanatları

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title