Haberler

Batur Yukarıköyde Sert Konuştu

Güncelleme:

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur seçim çalışmalarına Yukarıköy 'de gerçekleştirdiği meydan toplantısıyla devam etti.

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur seçim çalışmalarına Yukarıköy 'de gerçekleştirdiği meydan toplantısıyla devam etti. Narlıdere'nin ilk kurulduğu yer olan Yukarıköy meydanını dolduran mahalle sakinleri arasında oldukça keyifli olduğu gözlenen Batur, artık ülke için bir yol ayrımı hale geldiğini söylediği yerel seçimler için Yukarıköylülerin desteğini istedi.

Objektiflere poz, dosta düşmana mesaj

Yukarıköy meydanında miting gibi bir toplantı gerçekleştiren Başkan Baturu Yukarıköyllüler bağrına bastı. Belediye meclis üyesi adayları ile gövde gösterisi yapan Batur Yukarıköy meydanına meşaleler ve alkışlar arasında girdi. Miting gibi geçen meydan toplantısında Batura CHP İl Başkan Yardımcısı Celal Yıldız, CHP Narlıdere İlçe Başkanı Cafer Esen, partililer ve vatandaşlar eşlik etti. Belediye meclis üyesi adaylarının tek tek tanıtıldığı meydan toplantısında Başkan Batur bir önceki meclis üyesi arkadaşlarını da yanına çağırarak el ele objektiflere poz, dosta düşmana mesaj verdi. Narlıdere'nin yapısını bilmeyen, Narlıdere'yi tanımayanların dedikodu politikası ile bir yere varamayacağını söyleyen Batur"Biz burada doğduk, burada öleceğiz. Narlıdere'nin her taşını bilirim. Yukarıköy' deki kardeşlerimi seslerinden tanırım. Aramıza nifak tohumu saçmak isteyen, Narlıdere'ye daha dün gelmiş kişiler, yalan ve iftira ile bir yere varabileceğini sanıyorlar. Narlıdere insanları kentsel dönüşümü alet ederek kandıracaksın. Olmayan şeyleri varmış gibi göstererek insanları korkutacaksın. Abdül Batur evlerinizi yıkacak, evlerinizi sattı diye dedikodu çıkartacaksın. Narlıdere'nin Yukarıköyünden yetişen, futbolculuğu, yöneticiliğiyle ve bu mahallenin çocuğu Abdül Baturun arasına kim girebilir. İki gün önce geleceksin Narlıdere'ye, iki gün sonra burayı yönetmeye çalışacaksın. Yok öyle. Onlara en güzel mesajı 30 Martta sandıklarda vereceğiz. Narlıdere Yukarıköy meydanında zaman zaman yüksek tondan konuşan Batur; siyaset, siyaset gibi yapılmalı. Bizler gibi şu anda arkamda yanımda duran ekibim gibi, daha önce birlikte hizmet verdiğim arkadaşlarım gibi yapılmalı. Yalan ve riyakârlık ile siyaset yapılmaz. Üç tane fazla oy almak için insanları karalamanın siyasetle ahlakı ile bir ilgisi yok. Bu dedikoduculara inat yüksek sesle tekrarlıyorum. Biz kentsel dönüşümü Atatürk Mahallesinde, 2. İnönü Mahallesinde, Narlı Mahallesinde ve Çatalkaya Mahallesinde halk ile birlikte yapacağız. Buda böyle bilinsin. Bu mahallelerdeki insanlarımızın hakkını kimseye yedirmeyeceğim" dedi.

Kimi 15 yıl yaşar sonsuz olur

Yaklaşan seçimler ile ilgili herkesin çok iyi düşünerek karar vermesi gerektiği söyleyen Batur; Ülkemizin içinde bulunduğu durumu hepimiz görüyoruz. 14 yaşında çocuklar gözler önünde öldürülürken bu ülkenin başbakanı arkalarından bir rahmet bile dilemeyecek kadar bir aciz bir halde.30 Mart bu yüzden hepimiz için çok önemli. Öyle neticeler alacağız ki Narlıdere'de yeniden tarih yazacağız. Zaman bölünme zamanı değil. Bu seçimler artık yerel seçim değil genel seçim havasına girmiştir. Cumhuriyet partisi için alacağımız bir fazla oy bile iktidarın mağlubiyeti için büyük bir adım olacaktır. Kimse birilerini beğenmedi diye meclis üyesi arkadaşımı beğenmedi diye Cumhuriyet halk partimize yıllardır emek verenlerin, büyüklerimizin, kardeşlerimizin bu kez başka bir partiyi deneyelim demeye şansı yoktur. Bu sorumluluk sadece ülkemize, bizlere değil gezi parkı eylemlerinde hayatını kaybedenlere karşı gösterilmesi gereken sorumluluktur. Ethem Sarısülüğ'e, Abdullah Cömert'e, Ali İsmail Korkmaz'a, Mehmet Ayvalıtaş'a, Medeni Yıldırım'a, Ahmet Atakan'a ve çocukluğunu ve gençliğini yaşayamadan ekmek almak için evden çıktığı bir anda şehit olan Berkin Elvan'a karşı olan sorumluluğumuzdur. Berkin Elvan hayata doyamadan aramızdan ayrıldı. Yaşadığı hayat kısaydı ama hepimize örnek oldu.

Kimi 15 yıl yaşar sonsuz olur, kimi 60 yıl yaşar soysuz olur. Bu gençlerimizi bir hiç uğruna ölmediler. Onlara sahip çıkmak ve yaşatmak için 16 Mart Pazar günü 15.00'da Narlıdere'nin merkezine Narlıderelilerin kendilerini özgür ve demokratik bir şekilde ifade edebildiği Demokrasi meydanına dikeceğiz. Türkiye'nin asla unutmayacağı bu çocuklarımıza bir başsağlığı dilemekten aciz ve Pazar günü İzmir'de miting yapacaklara inat, Narlıdere Demokrasi meydanında aynı saatte bu kahraman çocuklarımızı sonsuzlaştıracağız. Tüm İzmirlileri Gezi heykelimize destek vermeye davet ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

title