Haberler

Batur Koltuğunu Deniz'e Emanet Etti

Güncelleme:

Çocuklara yeni projeler

Narlıdere Belediye Başkanlık makamında gerçekleşen törene Narlıdere Belediye birim müdürleri ve 23 Nisan başkanı Deniz Can Kömürcü 'nün ailesi katıldı. Makam koltuğuna oturan Kömürcü Narlıdere'de çocukların daha yeşil alanlara ve parklara ihtiyaç duyulduğunu söyleyerek, bu konularla ilgili belediye tarafından yapılan çalışma ve projeler hakkında bilgi aldı. Narlıdere Belediye birim müdürlerinin yaptıkları çalışmalar ile ilgili aktarılan bilgileri dinleyen Kömürcü çocuklara yönelik daha fazla çalışma yapılması gerektiğinden bahsetti. Narlıdere belediye başkanı Abdül Batur, 23 Nisan başkanı Deniz Can Kömürcü'ye Narlıdere'nin yarınları için çok önemli projeler hazırladıklarını söyleyerek Kentsel dönüşüm, Beyaz Vadi gibi örnek projelerin yanı sıra geleceğimizin teminatı çocukları unutmadıklarını ifade etti. Batur"Ülkemizin gururu ve dünya üzerindeki tek çocuk bayramını siz çocuklara armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği yolda bizde daha donanımlı nesiller yetişmesi için elimizden gelen çalışmaları yapmaya gayret ediyoruz. Parklar, yeşil alanlar zaten yaptığımız ve gün geçtikçe daha fazlasını yapacağımız konular. Biz ülkeyi emanet edeceğimiz çocuklarımız için Narlıdere'de bir bilim merkezi oluşturmayı hedefliyoruz. Bilim ve fen konularında çocuklarımıza inanılmaz katkıda bulunacak olan bu proje için gereken çalışmalar devam etmekte. Eğitim her zaman en önemli konu ve okullar için verdiğimiz destekleri zaten vermeye devam ediyoruz fakat bilişim çağında çocuklarımıza internet üzerinden eğitim verilmesi projesini hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Gereken her türlü bilgi ile donanmış başarılı insanlarımız ile geleceğe umutla bakabileceğimizi ve dünya standartlarını böylece yakalayabileceğimizi düşünüyorum" dedi.

Tüm dernekler çelenk bıraktı

Narlıdere başkanlık makamında gerçekleşen törenden sonra Başkan Batur Narlıdere Demokrasi Meydanında Narlıdere sivil toplum kuruluşları, dernekler ve vatandaşlar ile gerçekleşen Atatürk anıtına çelenk koyma programına katıldı. Narlıdere'deki dernekler ve sivil toplum örgütlerinin Atatürk anıtına çelenk bırakmasının ardından tören şeref defterini imzalayan Batur şeref Atatürk'ün "BENİ GÖRMEK, MUTLAKA YÜZÜMÜ GÖRMEK DEĞİLDİR. BENİM DÜŞÜNCELERİMİ, BENİM DUYGULARIMI ANLIYOR VE DUYUYORSANIZ BU YETERLİDİR" sözleri ile başladı. Batur "sevgili çocuklar; Şehit kanlarıyla sulanmış vatanımızın yarınki sahipleri sizlersiniz. Geçmişte olduğu gibi geleceği sizler inşa edeceksiniz. Narlıdere'mizin, İzmir'imizin, ülkemizin sahipleri olan çocuklarımız; yarınlarımızı nakış nakış örecek zeka, yetenek ve bilinç sizde fazlasıyla mevcuttur. Sizin gözlerinizdeki ışık, yüzünüzdeki masumiyet, yüreklerinizdeki umut ve merhamet dünya barışı için bir teminattır. Bu umut ve inançla tüm Narlıderelilerin ve özellikle de çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor; bayramın Türkiye'miz başta olmak üzere dünyanın bütün çocuklarına sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Abdül Batur Narlıdere 23 Nisan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
title