Haberler

Batur'dan Polise 169. Yıl Kutlaması

Güncelleme:

Abdül Batur, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. yılı nedeniyle Narlıdere İlçe Emniyet müdürlüğü ve Şehit Ayhan Tanrıverdi Polis Merkezi Amirliğine bir ziyarette bulundu.

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. yılı nedeniyle Narlıdere İlçe Emniyet müdürlüğü ve Şehit Ayhan Tanrıverdi Polis Merkezi Amirliğine bir ziyarette bulundu.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. yılı sebebiyle Narlıdere İlçe Emniyet Müdürü Erdal Karakaya'yı makamında ziyaret eden Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, tüm katları dolaşarak görev yapan polis memurları ile sohbet etti. Kuruluşunun 169. yılı dolayısıyla polis memurlarına karanfil dağıtan Batur; vatandaşlara göstermiş oldukları güler yüz ve sorunlarını çözmekte gösterdikleri başarı için tebrik etti. İzmir'in en huzurlu ilçesi olmasının altında Narlıdere İlçe Emniyet teşkilatı çalışanlarının emeğinin büyük olduğunu ifade eden Batur "Gece gündüz demeden hizmet veren siz değerli polis memuru kardeşlerimi Narlıdere'de huzurun temini adına görevinizi yapmakta gösterdiğiniz hassasiyetten ötürü tebrik ediyorum" dedi. Narlıdere İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretinin ardından Şehit Ayhan Tanrıverdi Polis Merkezi Amirliği'ni ziyaret eden Abdül Batur, bin bir zorluk içerisinde görevini yerine getirmeye çalışan polis memurlarının, 169. Kuruluş yıllını kutladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Abdül Batur Narlıdere Karakaya Güncel Haberler

title