Haberler

Batur Çatalkayada Kentsel Dönüşüm Mesajları Verdi

Güncelleme:

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Çatalkaya mahallesinde üçüncü seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Açılış töreninde başkan Baturun gündeminde Kentsel dönüşüm vardı.

Başkan Batur üçüncü seçim bürosu olan Çatalkaya Mahallesi seçim bürosu açılışına CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, CHP PM üyesi Hüseyin Saygılı, CHP İzmir İl başkan yardımcısı Celal Yıldız, CHP Narlıdere ilçe Başkanı Cafer Esen, Belediye Meclis üyesi adaylar, partililer ve vatandaşların oluşturduğu geniş bir kalabalıkla birlikte yürüyerek geldi. Seçim bürosu önünde bekleyen vatandaşlar Başkan Baturu alkışlarla karşıladı.

Artık buna bir son versinler

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur seçim bürosu açılışına gelerek kendisine destek veren kalabalığa seslenerek desteklerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Açılış töreninde Narlıdere'deki kentsel dönüşüm konusunda açıklamalar yapan Başkan Batur: 'Tek derdi sadece evini barkını korumak olan masum insanlara, yalan yanlış bilgiler aktararak, onların üzerinden siyaset ve rant elde etmek isteyenler artık buna bir son versinler' dedi. Batur "Kentsel dönüşüm bizim on iki yıldır gündemimizde. Biz bunu asla siyasete alet etmedik. Bu bizim için sosyal belediyecilik projesidir. Ben şimdi bir kez daha buradan tekrarlamak istiyorum. Kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalar başladı. Kentsel dönüşüm mahallelerinde tespitler yapılacak. Yani nerede inşaat yapılacak, zeminin nerede daha uygun olduğu tespit edilecek. Bu hazırlık 5 ay sonra tamamlanacak. Daha sonra imar planı yapılacak. Bu alan içerisinde olan ve bu alan dışında özel mülkiyette olan gecekonduların hepsi, bu projenin içinde yer alacak. İyi anlaşılması için yüksek sesle ifade ediyorum, hak sahibi olan hiçbir gecekondu sahibi, ilave ücret ödemeyecek.

Bu konu sürekli suistimal ediliyor. Kentsel dönüşümle ilgili tüm süreci aranızdan seçeceğiniz komite ile birlikte size aktarılacak, bilgilendirileceksiniz. Asıl önemlisi de biz Narlıdere'de kentsel dönüşüme talip olurken, sizlerin kaderini Narlıdere dışında başka unsurlara bırakmamak için girdik. Hepinizin hayatını derinden etkileyecek böylesine bir olayın dışında kalamazdık. Sosyal belediyecilik anlayışımız gereği sizlerin hakkını korumak için elimizi, kafamızı, kendimizi taşın altına soktuk. Bundan sonra kararı siz vereceksiniz. Belediye mi yapsın, müteahhitler mi yapsın, siz kendi aranızda kooperatif mi kurup yaptıracaksınız. Sandığı koyacaksınız referandumla kararınızı vereceksiniz" dedi

Martta temel müjdesi

Narlıdere'deki seçim süreci ile ilgili oldukça rahat ve keyifli olduğu gözlenen Başkan Batur "Narlıdere için yaptırdığımız anket sonuçları bizim hedef olarak kendimize koyduğumuz %75'lik neticelere ulaştığını görüyoruz. Bana gösterilen bu güvenden dolayı gurur duydum. Fakat sadece Narlıdere'nin başarısı yetmez. Narlıdere'den başlayacak olan başarı rüzgarı tüm Türkiye'ye yayılsın istiyoruz. Türkiye namuslu insanların yönettiği bir ülke olmayı hak ediyor. Narlıdere'de Cumhuriyet halk partililerin, bu partiye emek verenlerin, Atatürkçülerin, yurtseverlerin, Cumhuriyetçilerin birleşeceği tek yer vardır, oda Cumhuriyet halk partisidir. 30 Martta aydınlığa giden yolda hep beraber yürüyelim" dedi. Narlıdere için gelecek daha da güzel olacak. Çalışma planlarımızda bulunan işleri bir bir hayata geçiriyoruz. Özellikle Mart ayı içinde iki önemli açılışımız olacak.

Bugün buradan müjdesini vereyim. Uzun zamandır hayata geçirmeyi planladığımız Beyaz Vadi projemiz için artık temel atma zamanı geldi. Mart ayında gerçekleştireceğimiz temel atma töreni ile Narlıdere'nin vizyonunu daha da ileriye taşıyacağız. Bizim için gurur, Narlıdere için bir prestij projesi olan Beyaz Vadi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu'nun büyük desteği ile hayat bulacak. Sizler adına ben, Sayın Aziz Kocaoğlu'na bir kez daha buradan teşekkür ediyorum. 'Beyaz Vadi' sadece Narlıdere'nin değil tüm İzmir'in çekim merkezi olacak İkinci açılışımızı ise önümüzdeki günlerde açıklayacağız" dedi.

Birleşe birleşe kazanacağız

CHP Narlıdere İlçe Başkanı Cafer Esen, Çatalkaya seçim bürosu açılışında yaptığı konuşmada çabuk unutan bir toplum olduğumuza vurgu yaparak Menemende şehit edilen Kubilay'ı, Sivas'ta insanlarımız yaktılar, Gezi olaylarında Ali İsmail'i döve döve öldürdüler. Birleşe birleşe kazanacağız, birleşe birleşe hesap soracağız. Başkan Baturun dediği gibi ana gövdede Cumhuriyet Halk Partisinde birleşerek kazanacağız. Ancak bu şekilde AKP karanlığından kurtulabiliriz" dedi.

Hırsız ve talan düzenine son

Açılış töreninden bir konuşma gerçekleştiren CHP parti meclisi üyesi Hüseyin Saygılı yaklaşan seçimleri işaret ederek, herkesin şapkasını önüne koyup, 17 Aralık sürecini göz önünde bulundurarak düşünmesini ve kararını vermesini istedi. Saygılı "

30 Mart seçimleri çok önemli bir süreci önümüze getiriyor. 30 Mart sadece adayların seçileceği bir tarih olarak anlamak doğru değildir. Narlıdere'de elbet Baturu seçeceğiz fakat sadece Baturu seçmek yetmez. Sadece meclis üyelerini seçmek yetmez. 30 Martta AKP hükümetinin bu hırsız ve talan düzenine son verecek miyiz? İşte asıl seçimlerde bunun kararını vereceğiz" dedi.

Bir Türkiye hayalimiz vardı

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu seçim bürosu açılışında yaptığı konuşmada hükümete yüklendi. Moroğlu "Ülke olarak hepimizin eşit bir şekilde kazanıp, yaşayabileceği bir Türkiye hayalimiz vardı. Bunu bir kenara bıraktık bir tek hayal peşinde koşmaya başladık. Türkiye hızla bir iç savaşa, bir diktatörlüğe doğru sürükleniyor. Bunu yaratan bir tek güç var devletin her kurumunu ele geçiren baş çalan Recep Tayyip Erdoğan. Sadece hırsızlıkla yetinen bir adam değil o. Halk zannediyor ki sadece hırsızlık yapıyor. Hayır sadece baş çalan ve hırsız değil aynı zamanda baş katliamcı. Gezi direnişinde ölenlerin emrini kim verdi. Roboski'de 30 genç insanın kolunu bacağını parçalayan bombanın emrini kim verdi" dedi.

Konuşmaların ardından Çatalkaya seçim bürosu halkın coşkulu katılımı ile kurdele kesilerek alkışlarla açıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Abdül Batur Narlıdere İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
title