Haberler

Batuk: "A Milli Takım'a Motive Olarak Gelmek Zorundayız"

2014 FIBA Dünya Kupası hazırlıklarını sürdüren A Milli Basketbol Takımı oyuncularından Birkan Batuk, Dünya Kupası'nda takım olarak başarıya ulaşmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

2014 FIBA Dünya Kupası hazırlıklarını sürdüren A Milli Basketbol Takımı oyuncularından Birkan Batuk, Dünya Kupası'nda takım olarak başarıya ulaşmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Ay-yıldızlı takımın genç oyuncusu Birkan Batuk, Türkiye Basketbol Federasyonu'nun internet sitesinden yaptığı açıklamada, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade ederek, "Kampta sabah antrenman yapıyor, sonrasında da kendimize dinlenmek için zaman ayırıyoruz. Aynı zamanda hep birlikte zaman geçirme şansı yakalıyoruz. Genel olarak iyi bir kamp geçiriyoruz. Hem dinleniyor hem de çalışıyoruz. Esas buradan sonra Bormio kampı önemli olacak. Bizim için tam anlamıyla kamp sürecinin başladığı zaman Bormio olacak. Orada geçireceğimiz süreç, hepimiz için çok önemli. Çünkü bizi orada daha ağır ve zorlu antrenmanlar bekliyor. En iyi şekilde çalışıp sonrasında hazırlık maçlarında form tutacağız" dedi.

"ATAMAN HERKESE ŞANS VERECEĞİNİ SÖYLEDİ"

Genç basketbolcu, Ergin Ataman'la ilk kez çalışma şansı elde ettiğini hatırlatarak, "Perşembe gününden bu yana ilk kez Ergin Ataman ile çalışıyor ve onun sistemini görüyorum. Kendisi hem genç hem de tecrübeli oyuncu olsun, herkese şans vereceğini söyledi. Bunu söylemese bile burası A Milli Takım ve buraya motive olarak gelmek zorundayız. Ergin Ataman'ın böyle bir açıklamada bulunması bizler için çok önemli bir şey. Kendisi takımda isimlerin değil, en formda 12 oyuncunun olacağını söyledi. Bu da ayrı bir motivasyon kaynağı. Tüm oyuncular olarak motive olup, elimizden gelenin en iyisini yaparak milli takıma hizmet etmek istiyoruz" diye konuştu.

"AMERİKA VE FİNLANDİYA MAÇLARI BİZLER İÇİN ÖNEMLİ KARŞILAŞMALAR"

Dünya Kupası'nda zor maçlar oynayacaklarını belirten Batuk, "Finlandiya ile geçen sene Avrupa Şampiyonası'nda oynamıştık. Gerçekten de çok iyi bir takım olduklarını söyleyebilirim. Amerika, son dünya şampiyonu olarak organizasyona katılacak. Onlar da çok iyi bir takım. Amerika ve Finlandiya ile oynayacağımız maçların bizler için en önemli karşılaşmalar olacağını düşünüyorum. Elbette her maç çok önemli ama bu iki karşılaşmanın biraz daha grup açısından önemli olduğunu söyleyebilirim. Sonuçta maçlar kaybedilebilir ya da kazanılır. Ama herkes emin olsun ki biz elimizden gelen tüm mücadeleyi sahada göstereceğiz. Taraftarımızdan imkanı olanları İspanya'da veya televizyondan bizi desteklemelerini istiyoruz" şeklinde konuştu.

"BAŞARIYA ULAŞMAYA ÇALIŞACAĞIZ"

Batuk, Anadolu Efes'in yeni başantrenörü Dusan Ivkovic'le sezon bitiminden itibaren 1 aylık periyotta çalıştıklarını hatırlatarak, "Dusan Ivkovic antrenmana gelip bizimle konuştu. O sırada genç oyunculara önem verdiğini, bizler için burada olduğunu söyleyerek, bize süre ve sorumluluk vereceğini söyledi. Kendisinden duyduğum, bize de söylediği çok çalışmamız gerektiğiydi. Biz de elimizden geldiği kadar çok çalışarak başarıya ulaşmaya çalışacağız. Bunu hem kendi kariyerimiz hem de Anadolu Efes için yapacağız" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ergin Ataman Birkan Batuk Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title