Haberler

Batuhan Otyıldız, Kömürspor ile Anlaştı

Güncelleme:

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Zonguldak Kömürspor, geçtiğimiz sezon Eskişehirspor'da oynayan 23 yaşındaki Batuhan Otyıldız ile 1 yıllık anlaşma sağladı.

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Zonguldak Kömürspor, geçtiğimiz sezon Eskişehirspor'da oynayan 23 yaşındaki sol bek sağ kanat oyuncusu Batuhan Otyıldız ile 1 yıllık anlaşma sağladı.

Oyuncu Batuhan Otyıldız, Zonguldak Kömürspor Kulüp binasında Zonguldak Kömürspor Antrenörü Cahit Terzi ile bir araya gelerek anlaşma sağlayıp imza attı.

Zonguldak Kömürspor ile anlaşma sağlayan Batuhan Otyıldız, "Büyük bir camiaya geldim. İnşallah burada başarılı olmak istiyorum. Hayırlısıyla hayırlısıyla şampiyon olarak bitirmek istiyoruz. 23 yaşındayım. Eskişehirspor'dan geliyorum. Geçen sene Bursa Nilüferspor'da oynadım. Bu sene bakalım hayırlısıyla Zonguldak'ta başarılı bir sezon geçirmek istiyorum. Mevki sağ kanat, sol kanat, hücum oynuyorum" dedi.

Ardından açıklama yapan Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner ise "Ahmet'ten sonraki Eskişehirspor'dan ikinci aramıza katılan futbolcu arkadaşımız. İnşallah bize faydalı olacak. Bu gireceğimiz zorlu yolda bize katkısıyla şampiyonluğa varmamıza inşallah elinden geleni yapacak. Camiamıza, Zonguldak'a hayırlı olsun" diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehirspor Zonguldak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title