Haberler

    Batuhan Karadeniz: Kariyerimin En Önemli Sezonu

    Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un yeni transferi Batuhan Karadeniz, bu sezonun kendi kariyeri açısından önemli olacağını söyledi.

    Kırmızı-beyazlı ekibin Elazığspor'dan transfer ettiği golcü futbolcu Karadeniz, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Sivasspor'a gelmekten dolayı mutlu olduğunu belirtti.

    Karadeniz, "Transferimde emeği geçen başta kulüp başkanımız Mecnun Otyakmaz olmak üzere, yönetim kurulumuza ve taraftarımıza teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

    Sivasspor'un, Avrupa Ligi'nden bir yıl men cezası alması nedeniyle üzüntü yaşadığını belirten Karadeniz, "Bu, bizi gerçekten önemli bir şekilde yaraladı. Sivasspor ve başındaki camianın böyle bir olaya karışmadığını Türk halkı biliyor" diye konuştu.

    "YENİ BİR SAYFA AÇTIM"
    Profesyonel futbolcu için her sezonun yeni bir sayfa olduğunu belirten Karadeniz, şunları kaydetti:

    "Sivasspor ile yeni bir sayfa açtım. Tabi bunun özellikle Sivasspor için yeni bir sayfa demeye gerek yok. Biz futbolcuyuz, profesyonel işimiz bu. En iyi şekilde, layıkıyla, aldığımız paranın hakkını vererek yapmaya çalışıyoruz. İnşallah bana güvenenleri utandırmam. Hedefimiz öncelikle Sivasspor'u iyi yerlere getirebilmek. Tabi bunda payım olursa, ne mutlu bana. Elazığspor'a transfer olurken bir yıl top oynamamıştım ve boşta kalmıştım. Bu sezon benim için önemli bir sezon olacak. Hatta futbol kariyerim boyunca ki en önemli sezonum diyebilirim."

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Batuhan Karadeniz Elazığspor Sivasspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title