Haberler

Batuhan Karadeniz, 24 Yaşında 5 Kulüp Değiştirdi

Güncelleme:

Henüz 24 yaşında 5 kulüp değiştiren Batuhan Karadeniz, şimdi de Sivasspor'da aynı gerçekle yüzleşti.

Sergilediği futbol ve gollerinden çok 'kadro dışı' haberleriyle gündeme gelen Batuhan Karadeniz, sonunda Sergen Yalçın'a da 'pes' dedirtti. Henüz 24 yaşında 5 kulüp değiştiren golcü futbolcu, şimdi de Sivasspor'da aynı gerçekle yüzleşti.

SERGEN YALÇIN: BATUHAN'LA YOLLARIMIZI AYIRDIK

Radikal'in haberine göre; Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, dün gazetecilere yaptığı açıklamada, Batuhan Karadeniz tartışmasına son noktayı koydu. Bir basın mensubunun "Batuhan kadro dışı mı?" şeklindeki sorusu üzerine Yalçın, "Şu anda bizimle yok, olmadığına göre takımda yok. Kendisiyle çalışmayı düşünmüyoruz. Ondan sonrası kulübün tutumudur" ifadelerini kullandı. Ancak bu durum, golcü futbolcu için ilk değil. Zira henüz 24 yaşındaki oyuncu, futbol kariyerinde şu ana kadar başarılarından çok 'kadro dışı' cezalarıyla gündem oldu.

MUSTAFA DENİZLİ İLE POLEMİK

Beşiktaş alt yapısından yetişen 1991 doğumlu santrfor, Ağustos 2007'de Gaziantepspor'a 90+5'de attığı golle "Süper Lig tarihinde en genç yaşta gol atan futbolcu" unvanını aldı. Siyah-beyazlı forma altında her geçen gün yıldızını parlatmasını beklenirken, kiralanıp tecrübe kazanmasını isteyen teknik direktör Mustafa Denizli ile tartışınca kariyeri çok farklı bir yöne doğru gitti. Genç futbolcunun, 'Sene sonunda görüşürüz" diyen hocasına, "Sene sonunda ben burada olurum da siz burada olur musunuz bilemem" dediği iddiası uzun süre konuşuldu.

ES ES'TE TWEET KRİZİ

Batuhan, 2008-2009 sezonunun ikinci yarısında kiralık olarak forma giydiği Eskişehirspor'a 2010 yılında 2 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında imza attı. İlk sezonunda 25, ikinci sezonudna 27 lig maçına çıkan golcü, 2012-2013 öncesi teknik direktör Ersun Yanal'ın kendisine hakaret ettiğini öne sürerek antrenmanlara çıkmadı. St. Johnstone'la oynanacak UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasının kadrosuna alınmayınca twitter hesabı üzerinden "Yaşananlar doğru. Perşembe günü oynamıyorum ama vicdanım rahat" ifadelerini kullandı. Oyuncusunun tavırlarına sinirlenen Yanal, Batuhan'ı kadro dışı bıraktı.

TRABZONSPOR'UN HAYAL KIRIKLIĞI

2012 yılında üçüncü Beşiktaş serüvenine başladıysa da kiralık sözleşmesi bitmeden yuvadan ayrılmak zorunda kaldı. Yeni sezonda gittiği Trabzonspor'da ise yeniden futboluyla gündeme gelmesini bekleyenleri şaşırttı. Dönemin teknik patronu Mustafa Akçay, disiplinsiz hareketleri nedeniyle Batuhan'ı bir anda sildi. Bordo-mavili kulüp ile maç başı anlaştığı için performansı iyi olacağı düşünülen golcü, sanılanın aksine Karadeniz ekibinde bir türlü aşama kaydedemedi. Akçay, beklediği verimi alamadığı Batuhan'ı, umursamaz tavrırlarından vazgeçmemesinin de etkisiyle kadro dışı bıraktı.

DEPORTIVO TRANSFERİNE UEFA ENGELİ

2012-2013 sezonunda Eskişehirspor ve Beşiktaş formaları giydiği için İspanyol ekibi Deportivo La Coruna'ya transferi gerçekleşmedi. Batuhan Karadeniz'in Deportivo'ya atacağı imza, UEFA'nın "Bir futbolcu bir futbol sezonu içinde 3 takımla anlaşma sağlayabilir ancak 2 kulüple resmi maça çıkabilir" kuralına takıldı.

ELAZIĞSPOR'DA LİGİN SONUNU GÖREMEDİ

Bordo-mavili takımda kendisine sunulan şansı değerlendiremeyen oyuncu, kiralık olarak transfer olduğu Elazığspor'da tutunamadı. Batuhan Karadeniz, Okan Buruk yönetimindeki yeni takımında daha ligi tamamlayamadan kadro dışı hikayelerine bir yenisini daha ekledi.

YİĞİDO'DA SONUÇ DEĞİŞMEDİ

Sivasspor'daki futboluyla A Milli Takım'a kadar yükselen olay futbolcu, yeteneklerinin kıymetini bilemedi. Yiğidolar'da bu sezon 4 Süper Lig ve 1 Türkiye Kupası mücadelesinde görev yaptı. Eskişehirspor'a 4-2 kaybettikleri maçta fileleri havalandıran Batuhan Karadeniz, son olarak 22 Eylül tarihinde sahaya çıktı. Bir aydır formasından uzak kalan ve izinli olduğu belirtilerek antrenmanlarda yer almayan futbolcu, tıpkı Mustafa Denizli, Ersun Yanal, Mustafa Akçay ve Okan Buruk gibi teknik direktör Sergen Yalçın tarafından da aynı cezaya çarptırıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Batuhan Karadeniz Mustafa Denizli Sivasspor Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500

Yorumlar (17)

grande:

bu adamdan hıc bısey olmaz onu kazanmaya calısan . t. dırektorlere ayıp edıyo basta. ver elıne kuregı ınsaata . şımarık

20
0
yanıtYanıtla
....Mobil-IOS:

Adamlıktan mahrum kim sever ki bunu

12
0
yanıtYanıtla
cevat:

Bu adamı, SERGEN YALÇIN Adam edemediyse Batuhandan Takım Futbolcusu olmaz, hiçbir kulüpte oynayamaz, Oynasada, FAYDASI OLMAZ, PROBLEM OLUR. .

10
0
yanıtYanıtla
Efe1907Mobil-IOS:

Ukalanın teki...3. Amatör de oynar belki

9
0
yanıtYanıtla
BEYİN BEDAVA:

Bu çocuğun aklından zoru var. Bir FB -Beşiktaş maçında topu boş kaleye atması için Arjantinli Higuain''e vermeyip auta atmış, Beşiktaş''ın yenildiği maçtan sonra da ''kral yapılmaz kral olunur'' demecini vermişti. Eskişehir- Beşiktaş maçı öncesi seromonide Guti''ye, ''ne haber lan Guti'' demişti.

8
0
yanıtYanıtla
AAAAA:

KENDİNE YAZIK EDİYORSUN KARDEŞ BENDEN SANA SÖYLEMESİ!!!!!

6
1
yanıtYanıtla
MOBİLTIK TIK:

BATUHANMI PUUUHHAAAAAHA ODAN OLSA LSA YONTULMAMIŞ ODUN OLUR

4
2
yanıtYanıtla
tatrsus:

sergen in geçmişi de aynı

5
1
yanıtYanıtla
coker Mobil-ANDROID:

allah yetenek ve şans vermiş ama beyin vermemiş bunun için bir cacık olmaz bundan

6
0
yanıtYanıtla
KenMobil-IOS:

Fabrikaya

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title