Haberler

Battalgazi'de Zabıtadan Okul Kantilerine ve Fırınlarına Denetim

Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından Battalgazi ilçesindeki okulların ve fırınların denetimine devam ediliyor.

Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından Battalgazi ilçesindeki okulların ve fırınların denetimine devam ediliyor.

Battalgazi Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, bu yıl Battalgazi ilçesindeki tüm okul kantinlerini denetleyerek Malatya'da bir ilki gerçekleştiren Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, çalışmaları hızlandırdı. Bu kapsamda 16 okulun kantini denetlendi, 7 kantinde iş yeri açma ruhsatının bulunmadığı belirlendi. Bu iş yerleri hakkında işlem yapıldı. Okul kantinlerinde satılması yasaklanan gazlı içeceklere el konuldu.

Ekipler, ilçedeki fırınları da denetledi. Bu çerçevede 15 fırında denetim yapıldı. Gramaj eksiği bulunan 99 ekmeğe el konuldu, bu ekmekler hayır kurumlarına bağışlandı.

Kaynak: AA / Yerel

Battalgazi Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title