Haberler

Battalgazi Belediyesi Konkasör Tesisi Modern Hale Getirildi

Battalgazi Belediyesi Konkasör Tesisi, yenilenerek modern hale getirildi. Konkasör Tesisi'nde incelemede bulunan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Konkasör Tesisinin modern anlamda hizmet üreten bir tesis hüviyetine kavuştuğunu söyledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Karataş, Fen İşleri Müdürü Fuat Gözeneli ve bazı teknik personelle birlikte Battalgazi Belediyesi Konkasör Tesisinde incelemelerde bulundu. Modern hale getirilen Battalgazi Belediyesi Konkasör Tesisi, kapalı sistem olması yönüyle çevreci bir özellik taşıyor. Saatte 250 ton asfalt malzemesi üreten tesis ile ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Gürkan, Konkasör Tesisinin modern anlamda hizmet üreten bir tesis hüviyetine kavuştuğunu belirterek, "Konkasör Tesisimiz modern anlamda hizmet üreten bir tesis hüviyetine büründü. Bundan önce derme çatma konkasör makinelerin yerine sıfır makinelerle yenileyerek Battalgazi'ye yaraşır, yakışır, hizmet edebilecek nitelikte ve performansta Konkasör Tesisi yapıldı. Tabi buradaki sistem işleyişi olarak, bir taraftan stok alanlarına çalışma, bir taraftan kantar, bir tarafta kontrol, bir taraftan da taşların patlatılıp buraya aktarılması bir sistematik içerisinde olması planlandı. O plan çerçevesi içerisinde bu Konkasör Tesisimiz kuruldu ve üretime başladı. Bu da Battalgazi halkına, Malatyamıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selahattin Gürkan Battalgazi Karataş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title