Haberler

Battal Gazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Açıklaması

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Milli Türk Talebe Birliği’nde gençlerle bir araya geldi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Milli Türk Talebe Birliği'nde gençlerle bir araya geldi. Başkan Gürkan, her zaman gençlerin yanında olacaklarını söyledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Malatya Şubesi'nde gençlerle kahvaltıda bir araya geldi. Burada konuşan MTTB Malatya Şube Başkanı Mehmet Sağdıç, gençlerle bir araya gelen Başkan Gürkan'a teşekkür etti. Sağdıç, "Ağustos ayında Konya kampımızda bizlere olan desteklerinden dolayı, bu kahvaltı programını düzenledik. Hem belediyecilik, hem kültürel anlamda gençlerle birlikte hareket ettikleri için teşekkür ediyoruz. Gençler olarak bizler de kendisine sürekli destek olacağımızı ifade etmek istiyorum. Yeni projelerde yine bir arada bulunmak istediğimizi belirtiyor, başkanımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'da, her zaman gençlerin yanında olacaklarını belirtti. Gürkan, "Tabi Milli Türk Talebe Birliği, milli mücadelemizi başlatan bir birliktir. Tarihindeki misyonu ve gelecekteki vizyonu aynı ölçü içerisinde, aynı değerleri manzumesi çerçevesinde yürümektedir. Gençlerimizin geleceğe daha güzel hazırlanması noktasında yerel yöneticiler olarak biz de gençlik hizmetlerine önem vermemiz gerekiyor. Gençlerimizin özellikle bu konudaki duyarlılığı bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Özellikle belediye olarak yapmış olduğumuz projeleri yakından takip etmiş olmaları takdire şayan. Gençlerimizle oturup sohbet ettiğimizde Yeşil Kuşak ile ilgili, hastane ile ilgili, hizmet belediyeciliği ile ilgili ve yeni projelerin üretilmesi ile ilgili göstermiş olduğu duyarlılıkları hakikaten bizleri memnun etmiştir. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Yaptığımız sohbette öğrencilerimizin geleceğe hazırlanması noktasında, öğrencilik süreçlerini çok iyi değerlendirmeleri noktasında, elimizden geldiği kadar fikir teatisinde bulunduk. Bu konudaki duyarlılık ve hassasiyeti de bizi memnun etti. Kendilerine okullarında, derslerinde başarılar diliyoruz. Gelecek hayatlarında mutlu ve mesut olmalarını temin ediyoruz" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selahattin Gürkan Mehmet Sağdıç Battalgazi Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title