Haberler

Batmanlı Sporcu Türkiye Şampiyonu Oldu

Güncelleme:

Atletizm Federasyonu faaliyet programında yer alan Türkiye Olimpik Yürüyüş şampiyonasına katılan Petrolspor'lu Selman İlhan U-16 yaş kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu.

Antalya ilinde yapılan Türkiye Olimpik Yürüyüş şampiyonasına toplam 6 kategoride 100' ü aşkın atlet katıldı.

Batman ilini temsilen müsabakalara Petrolspor kulübünden 6 sporcu temsil ettiği ve Selman İlhan'ın Türkiye şampiyonu olduğu açıklandı.

Ayrıca Büyük bayanlarda Sariye Aküren ise 8 saniyelik farkla Türkiye 3. lüğünü kaçırdığı belirtildi.

Batman Petrolspor Kulübü Başkanı Gökhan Akın yaptığı açıklamada "Altyapımızda yetişen sporcuların iyi bir eğitim almaları sonucunda elde ettikleri başarı bizleri sevindirmektedir. Gerek Atletizm gerekse de Güreş dallarında iyi sporcularımız bulunmaktadır. Sadece sporun birkaç dalıyla değil branşların hepsi ile ilgilenilmektedir. İşte bu dallardan biri olan Olimpik Yürüyüş dalında iki sezondan bu yana sporcularımız bulunmaktadır. Batman'lı sporcumuz Selman ilhan ise ilk müsabakasında Türkiye şampiyonu olmuştur. Yaş kategorilerinde kurulan yürüyüş takımının ileriki günlerde güzel ve büyük başarılar bekliyorum. Başta yöneticilerimiz olmak üzere teknik heyeti tebrik ediyorum" dedi

Kaynak: Temsilci / Spor

Antalya Türkiye Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title