Haberler

Batmanlı Eski Futbolcular Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Eski futbolcular hasret giderdi

Batmanda, 1970 ve 80'li yıllarda çeşitli amatör ve profesyonel takımlarda top koşturan 3 eski futbolcu, eski günleri yad ederek hasret giderdi.

Çay bahçesinde bir araya gelen Bilal Direk (50), Celil Ayhan (53) ve Fadıl Bağcı (60) adlı eski futbolcular, eski dönemde Batmanda futbolun daha canlı olduğunu söylediler.

İmkansızlıklara rağmen eski sporcuların takımları ve memleketleri için canla başla oynadıklarını belirten eski sporcular, yeni jenerasyona anlamlı mesajlar verdiler.

Çeşitli işlerden emekli olan 3 eski futbolcu Bilal Direk, Celil Ayhan ve Fadıl Bağcı, futbol hayatları hakkında bilgi verdiler.

"GÜNAHTIR" DİYE FUTBOL HAYATI BİTTİ

1980'li yıllarda Diyarbakırspor Genç Takımında futbol oynayan ve profesyonel takımlardan teklif alan Bilal Direk, babasının futbolun günah olduğunu söylemesiyle eski para birimi ile profesyonel oyunculuktan mahrum kaldığını belirtti.

Direk "1980'li dönemlerde Diyarbakırspor genç takımında oynarken, Antalyaspor'dan yi ir teklif aldım. Ancak babam beni göndermeyince teklifi değerlendirmedim ve o dönemde iyi bir para ve profesyonel oyunculuktan mahrum kaldım" dedi.

"GELENİ GİDENİ YENİYORDUK"

Eski futbolculardan ve TPAO emeklisi Fadıl Bağcı, 1970'li yılların sonlarına doğru Batmanda amatör futbolun daha heyecanlı olduğunu söyledi.

Batman Amatör Liginde Doğanspor'da futbol oynadığını ifade eden Bağcı "1970'li yıllarda Doğanspor çok güçlü bir amatör takımıydı ve önüne gelen takımı yeniyordu. Ayrıca, Erköklü, Bağlarspor ve bir çok amatör kulüpte uzun yıllar oynadım" dedi.

"ÇOK GÜZEL GÜNLERİMİZ OLDU"

Batmanın eski futbolcularından Celil Ayhan, Petrolspor, Beşiri Gençlikspor ve bir çok takımda top oynadıklarını ifade ederek, o dönemlerde imkansızlıklara rağmen canla-başla oynadıklarını söyledi.

Ayhan "O dönemlerde gerçek bir Batmanlılık ruhu vardı. Bizde bir oyun karakteri ve ruhu vardı, çok güzel günler yaşadık" dedi. Recep Akın/Batman Gazetesi

Kaynak: Temsilci / Yerel

Diyarbakırspor Batman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title