Haberler

Batmandan Kılıçdaroğlu'na Bir Dava Daha

Güncelleme:

Batmanda daha önce CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na açılan davalara bir yenisi daha eklendi.

Batmanlılar Kılıçdaroğlu'nu Dava Ediyor

Daha önce AK Parti Gercüş İlçe Teşkilatı ve İşadamı Ziver Hamitoğlu'nun dava ettiği CHP Liderine bir dava daha açıldı.

Batman Cumhuriyet Başsavcılığına başvuran iş adamı Feyzullah İbak, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki söylemlerinden dolayı CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında şikâyette bulundu.

Batmanlı iş adamı Feyzullah İbak, konu hakkında yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan hakkında, Cumhuriyet Halk Partisi Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu grup toplantılarında ve daha sonrada medyada yer alan ağır hakaret içerikli konuşmalarından dolayı Batman Cumhuriyet Başsavcılığına bir vatandaş olarak şikâyette bulundum. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde en temel anayasal hakkım olan seçme özgürlüğümü kullanarak Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a oy vermiş bir vatandaş olarak, bu ağır ithamların tarafıma da yöneltildiği bir gerçektir. Şikâyet olunan bu isnat ve ithamları Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a onu seven ona oy veren biz vatandaşlara yönelik ağır birer hakarettir. Bu sebeple Cumhuriyet Halk Partisi Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan şikâyetçi oldum" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title