Haberler

Batmanda Kanser Bilinçlendirme Semineri

Güncelleme:

LÖSEV, Batmanda talasemi, lösemi ve kanserden korunmanın yöntemleri ile ilgili seminer verdi.

LÖSEV bilgilendirdi

LÖSEV tarafından yürütülen proje ile aralarında Batmanın da bulunduğu ve yurt çapında belirlenen 15 merkezde, kanser hastalığı ve toplumsal farkındalığı arttırma toplantıları düzenleniyor.

"Kanser kaderimiz olmayacak" projesi kapsamında 13. toplantısını Batmanda gerçekleştiren LÖSEV, Mezopotamya Otel'de, kamu çalışanları, vatandaşlar ve çocukları talasemi yada lösemi hastası olan ailelere seminer verdi.

Yaklaşık 350 kişinin katıldığı bilgilendirme seminerinde söz alan LÖSEV Sosyal Hizmetler Doğu ve Güneydoğu Bölge Temsilcisi Arzu Bağ, "LÖSEV, bugün 17 bin hastaya hizmet vermektedir. Bugün kanserden korunma yolları ve halkın bilgilendirilmesi konusunda seminerimiz oldu. 'kanser kader olmayacak' sloganıyla insanlarımıza korunma ve tedbirler hakkında bilgiler verildi. Bizler, devletin desteği ile ayakta değiliz, tamamen kendi imkanlarımız ve halkın desteği ile faaliyet gösteren ve kanser hastalarına yardımcı olan bir kuruluşuz. Bu düşünce ile insanlarımız Ramazanda fitre, zekat gibi yine kanserli hastalarımıza ulaşacak katkılarını sunabilirler" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Mezopotamya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title