Haberler

Batman Valisi Deniz: 'Bize Düşen Halkımıza İyi Hizmet Etmektir'

Batman Valisi Ahmet Deniz, "Bize düşen halkımıza iyi hizmet etmektir. Yeter ki huzurumuz olsun, beraberliğimiz olsun. Birlik, beraberlik ve huzurun olduğu yerde her şey daha güzel olacak" dedi.

Vali Deniz, İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname gereği Gercüş Belediyesine görevlendirilen Kaymakam Ünal Koç'u belediyede ziyaret etti. Koç'tan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Deniz, daha sonra ilçe esnafını ziyaret etti, yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Burada gazetecilere açıklama yapan Vali Deniz, yapılan hizmetleri yerinde incelemek için ilçeyi ziyaret ettiğini belirtti.

Belediye Başkan Vekilliğine görevlendirilen Kaymakam Koç'u desteklediklerini ve devletin tüm imkanlarını seferber ettiklerini söyleyen Deniz, "Halka hizmeti, Hakk'a hizmet olarak gören bir anlayıştan geliyoruz. Halkını yaşat ki devlet yaşasın geleneğinden, kültüründen geliyoruz" ifadesini kullandı.

Kendi insanlarının her şeyin en güzeline layık olduğunu dile getiren Deniz, şunları kaydetti:

"Bizim insanımız her şeyin en güzeline layık. Öncelikle şehirlerimiz tertemiz olsun istiyoruz. Yol problemi olmasın. Bugün Gercüş ilçesinde İl Özel İdaresi imkanlarıyla asfalt yapıyoruz. İlçede en önemli sorun içme suyu problemi. Bunu da çok kısa bir sürede inşallah devletimizin imkanlarını seferber ederek içme suyu sorunu da giderilecek. Bize düşen halkımıza iyi hizmet etmek. Yeter ki huzurumuz olsun, beraberliğimiz olsun. Birlik, beraberlik ve huzurun olduğu yerde her şey daha güzel olacak."

Daha sonra ilçeye bağlı Ulaş köyüne geçen Vali Deniz, burada bir araya geldiği korucuların sorunlarını dinledi.

Vali Deniz'e, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Hüseyin Topuz ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri A. Kadir Özer eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Ünal Koç Gercüş Batman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title