Haberler

Batman Valisi Çelik, Hasankeyf'te

Güncelleme:

Batman Valisi Çelik, yeni Hasankeyf yerleşkesinde kamu binaları ve konutları inceledi.

Batman Valisi Azmi Çelik, yeni Hasankeyf yerleşkesinde kamu binaları ve konutları inceledi.

Vali Çelik, Hasankeyf Kaymakamlığı konferans salonunda esnaflık yaparak yeni yerleşkede işyeri almaya hak kazanan vatandaşlar için düzenlenen proje tanıtım toplantısına katıldı.

Toplantıda, DSİ Genel Müdür Yardımcısı Ali Rıza Deniz, DSİ Ilısu Bölge Müdürü Mahmut Dündar, Emlak Kamulaştırma Dairesi Başkan Yardımcısı Dr. Ali Kılıç Özbek, ticaret merkezini tanıttı. DSİ yetkilileri, imar planında ticaret merkezinin, 8 blok ve 106 işyerinden oluştuğunu, turistik alanlar, kamu binaları, eğitim kurumları gibi binaların bulunduğu ilçenin en işlek yerinde yapılacağını bildirdi.

Vali Çelik, toplantının hem yetkililer hem de vatandaşlar açısından verimli geçtiğini anlatarak, devletin, vatandaşın menfaati için çalıştığını ve eksikliklerin orta yol bulunarak giderileceğine inandığını belirtti.

Daha sonra yeni Hasankeyf yerleşkesini gezerek yeni kamu binalarını ve konutları inceleyen Çelik, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Hasankeyf Belediyesini ziyaret etti. - Batman

Kaynak: AA / Yerel

Hasankeyf Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title