Haberler

Batman "Travel Turkey Turzim Fuarı"Nda

Kültür Turizm İl Müdürü Arslanlı, ' 'Batman, fuarda çok iyi bir sınav verdi"

Batman Kültür Turizm İl Müdürü M.İhsan Arslanlı,  ' Batman, Travel Turkey turzim fuarında iyi bir sınav verdiğini' söyledi.

Müdür Arslanlı yaptığı açıklamada, Valilik, belediye Batman Sanayi ve Ticaret  Odas ı(BATSO), Hasankeyf  ve Sason kaymakamlıklarının desteğiyle İzmir'de düzenlenen "Travel Turkey Turizm Fuarı"nda açtıkları standın büyük ilgi gördüğünü söyledi.

Kültür ve  damak lezzetinin  tanıtımın yapıldığı fuarda Batman'a özgü yiyeceklerin yanı sıra antik kent Hasankeyf'in tanıtımını yaptıklarını dile getiren Arslanlı, şöyle konuştu:

"Batman ile ilgili tanıtım broşürleri dağıttık. Tur operatörlerine otellerimizin turistleri ağırlayacak kaliteye sahip olduğunu  anlattık. Bu nedenle, Batman, İzmir fuarında çok iyi bir sınav vermiştir."

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Başkanı (TÜRSAB) Başaran Ulusoy'un fuarda Batman'da "Turizm Çalıştayı" düzenlenmesi için söz aldıklarını dile getiren Aslanlı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ulusoy'un çalıştay sözü önemli bir müjdedir. 3 gün süren Travel Turkey Turizm Fuarı'ndaki standımız gezenler tarafından  büyük beğeni topladı. Telkari sanatının ustalarından Necla-Ayşan Eke kardeşler, ilk kez katıldıkları bir fuardan memnun ayrılmanın sevinci içinde olduklarını dile getirdiler." - Batman

Kaynak: AA / Yerel

Hasankeyf Arslanlı Batman İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title