Haberler

Petrolspor Akademi Liginde 3 Kategoride Şampiyon Oldu

Güncelleme:

Akademi ilgide 5 farklı yaş kategorisinde mücadele eden Batman Petrolspor Futbol Takımları, yaş guruplarında şampiyon olmaları sevinçle karşılandı.

Akademi ilgide 5 farklı yaş kategorisinde mücadele eden Batman Petrol spor Futbol Takımlarının U-14,U -15,U-16 yaş guruplarında şampiyon olmaları Batman spor kamuoyunda büyük bir sevinçle karşılandı.

Önümüzdeki haftalarda TFF den gelecek olan takvime göre Türkiye Şampiyonasına katılacaklarını belirten Petrolspor Kulüp Başkanı Gökhan Akın, "2013-2014 sezonlarında tüm spor branşlarında sporcu arkadaşlarım elde ettikleri başarılı sonuçlar ile Bölge ve Ülkesporun'da Marka olma yolunda ilerleyip adeta altın yılını yaşadıklarını belirterek bize bu başarılı sonuçları yaşatan yönetici arkadaşlarım başta olamak üzere teknik heyet ve sporcu arkadaşlarımı kutlarım" dedi.

GÖNÜLDEN İKİ YILDA 4 ŞAMPİYONLUK

Petrolspor U -14-U -15 futbol takımlarını iki sezondur çalıştıran iki yılda 4 şampiyonluk yaşayan Tecrübeli çalıştırıcı Selman Gönül, başarılı performansı Batman spor kamuoyunda takdirle karşılandı.

Gönül, tek hedeflerinin önümüzdeki günlerde yapılacak olan Akademi ligi Türkiye Şampiyonasında başarılı sonuçlar almak istediklerini belirterek, "Batman gençliğine ve sporuna büyük katkı sunan TPAO ve petrol spor kulüp başkanı ve yöneticilerine teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: Temsilci / Spor

Batman Petrolspor Gökhan Akın Türkiye Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title