Haberler

Batman Park'ta Yarın Çekiliş Günü

Güncelleme:

Batman Park alışveriş merkezinde alışveriş yapan müşteriler arasında çekilecek kurada araba ve çok sayıda hediye dağıtılacak.

Batman Park'ta büyük gün 5 Mayıs

Batman Park Alışveriş Merkezi'nin 20 Ocak – 19 Nisan 2016 Tarihleri arasında düzenlemiş olduğu kampanyada, 75 TL ve üzerinde alışveriş yapan ziyaretçileri 5 Mayıs'ta gerçekleşecek olan çekiliş kampanyasına katılma hakkı kazanmış bulundu.

Batman Park A.Ş. yöneticileri, kampanya boyunca yoğun talep gösteren vatandaşlara teşekkür ederek, çekilişe katılma hakkı kazanan müşterilerine şimdiden hayırlı olması temennisinde bulundu.

Batman Park Yönetimi'nin yapmış olduğu açıklamada "5 Mayıs Saat 14.00'da yapılacak olan çekiliş kampanyamız da Batman Park Müşterileri ile final heyecanı yaşayacağız. Çekilişi kazanacak talihlilere verilecek olan ikramiyeler ise 1 adet 4x4 ford kuga, 5 adet buzdolabı , 5 adet çamaşır makinesi ve 5 adet lcd televizyondan oluşmaktadır. 5 Mayıs'ta yapılacak olan Milli Piyango Dairesi'nin İzni ile Batman Park AVM'nin market katında ve noter huzurunda yapılacak olan çekiliş kampanyamıza tüm halkımız davetlidir" dediler.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title