Haberler

Batman Öğretmenevi 5 Yıldızlı Otelleri Solladı

Güncelleme:

Baştan sona tadilata alınan Batman Öğretmenevi, konforu ile 5 yıldızlı otelleri geride bıraktı.

Batman Öğretmenevi tadilat sonrası konfora kavuştu

Batman Öğretmenevi Müdürlüğüne atanan Şehmuz Önlü ve Müdür yardımcılıkları görevine getirilen Aydın Mutlu ile Zeki Yalçın, kısa sürede önemli çalışmalara imza attılar.

Öğretmenevi'nin odaları ve sosyal alanlarını 5 yıldızlı otel standartlarına getiren ve yatak sayısını arttıran idareciler, kurumun gelirini % 98 arttırdılar.

Bir çok alanı odalara çeviren idareciler, "Öğretmenevi kısa süre içinde 5 yıldızlı otellerle yarışacak hale gelecek" dediler.

HİZMET İÇİ EĞİTİM SEMİNERLERİNE BATMAN DA DAHİL EDİLDİ

Genel bir tadilat ve yenilemeden geçen Öğretmenevi'nin kısa süre içinde Türkiye geneli periyodik olarak yapılan hizmet içi eğitim seminerlerine ev sahipliği yapacağını ve bunun da Batman için devamlı suretle bir gelir kaynağı haline geleceğini belirten Öğretmenevi idarecileri, "Tanıtımlar, toplantı ve hizmet içi eğitim seminlerleri Türkiye'de birkaç ilde yapılıyordu. Ancak, Batman Öğretmenevi'de bu kapsama alındı ve Batmanın tanıtımı için müthiş bir fırsat oldu" dediler.

ÖĞRETMENEVİ BAŞTAN SONA YENİLENİYOR

Öğretmenevi'nin yenilenen ve artan odalarının yanı sıra, otopark, bahçe, salon, restaurantlar, cafe ve tüm alanların modernleştirileceğini belirten idareciler, her bütçeye uygun fiyat tarifesi ile vatandaşların hizmetinde olduklarını belirttiler.

ÖĞRETMENEVİ İLE İLGİLİ CEZA-İ İŞLEME RASTLANMADI

1975 yılında inşaatına başlanan ve 1989 yılında Milli Eğitime devredilen Batman Öğretmenevinin ruhsat ve resmi hiçbir belgesi çıkmadı.

"Öğretmenevine 50 Bin Tl. ceza yazıldı" haberi üzerine bilgi aldığımız Öğretmenevi idarecileri, kendilerine hiçbir tebligatın yapılmadığını ayrıca belediyeye yaptıkları başvuru neticesinde kurumları hakkında hiçbir belgeye rastlamadıklarını belirttiler.

Öğretmenevi yetkilileri, "İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve bize herhangi bir tutanak ya da tebligat gelmedi. Milli Eğitim Müdürlüğü Öğretmenevi'nin ruhsatını belediyeden istedi ama Belediye, Öğretmenevi ile ilgili proje, ruhsat ve resmi belgeye rastlamakdıklarını bildirdi." dediler.

Öğretmenevinin vergiye tabi ve umuma açık olduğunu kaydeden idareciler, "İlimizin bu güzide kurumu halka açık bir yerdir. Bu nedenle ideolojilere kurban edilmemeli" şeklinde konuştular. Kaynak: Batman Gazetesi

Kaynak: Temsilci / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Türkiye Batman Aydın Eğitim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title