Haberler

Batman Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne Yeni Düzenleme

Güncelleme:

Batman Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, engelli yurttaşlar için kurum içinde bir dizi çalışma yaptı.

Tarım'a engelliler için düzenleme yapıldı

Batman Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde, engelli yurttaşlar için yeni düzenlemeler yapıldı.

Kurumda, engellilerin erişebilirliğine uygun duruma getirmek, engellilerin çalışmalarını kolaylaştıracak şekilde gerekli tedbirleri almak ve engellilerin görev yaptıkları kadronun gereği olan işleri yapabilmeleri için engel durumlarına göre ihtiyaç duyulan yardımcı ve destekleyici araç ve gereçleri temin etme zorunluluğu gereği "engelliler için erişilebilirlik standartları onarım işi" yapıldı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Nurettin Kiyas, "Yapılan düzenlemeler hakkında bilgi veren , Anayasamızda ve bir kısım kanun maddelerinde belirtildiği üzere, engelli vatandaşlarımıza yönelik yapılması zorunlu işler dayanak kabul edilerek hayata geçirildi. Bu yasal dayanaklar çerçevesinde kurumsal olarak engelli vatandaşlarımızın, kurumumuzdan hizmet almaları esnasında, onların hizmete en kolay ve en konforlu şekilde ulaşmalarını sağlamak öncelikli hedefimizdir" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title