Haberler

Batman Gazetesine İki Ödül Birden

Güncelleme:

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyetinin geleneksel olarak düzenlediği 29.ncu "Yılın Başarılı Gazetecileri" yarışmasının sonuçları açıklandı.

Yarışmaya katılan eserleri değerlendiren seçkin jüri, 10 dalda yarışmaya katılan eserleri değerlendirdi.

Cemiyet Başkanı Mehmet Veysi İpek, çok sayıda gazetecinin katıldığı yarışmada jürinin dereceye girenleri belirlemekte güçlük çektiğini belirterek Jüri Özel Ödülü'nün İŞİD tarafından boğazları kesilerek katledilen Amerikalı gazeteciler Steven Sotloff ve James Foley'in ailelerine verilmesini layık gördüğünü açıkladı.

"Tek ambulansa, 8 hasta" haberiyle gazetemizden Seyithan Çetin haber dalında 1.ci olurken, Sayfa düzeni dalında da Batman gazetesi, Soma faciasını sayfalarına taşıdığı tasarımla 1.ci oldu.

Cemiyet Başkanı Mehmet Veysi İpek, ödüllerin yarın Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti lokalinde yapılacak gala gecesi ile sahiplerini bulacağını belirterek ödül alan gazete ve gazetecileri kutladı.


Yarışmada ödül alan gazete ve gazetecilerle branşları şöyle belirlendi:

1. Haber (Gazete) dalında
Habertürk Gazetesi'nden Ahmet YUKUŞ – "Barış Geldi Aşk Kazandı" haberi ile.
Batman Gazetesi'nden Seyithan ÇETİN – "Tek Ambulansa 8 Hasta" haberiyle birinciliği paylaştı.
Mansiyon: "Keban Barajını Nasıl Bilirdiniz?" haberi ile DHA'dan Şah İsmail GEZİCİ

2.Röportaj (Özel Haber ) Dalında
Mahmut BOZARSLAN - Al Jazeera Türk "KIŞANAK: "Petrolden Pay İstiyoruz"
Mansiyon : Milliyet'ten Aziz FİDANCI "Babamı kestiklerini Facebook'ta gördüm"

3.Fotoğraf Dalında
İlyas AKENGİN "Bayrak Provakasyonu" fotoğrafı
Mansiyon: Sertaç KAYAR "Yorumsuz" fotoğrafı

4.Gazete Sayfa Düzeni Dalında
Batman Gazetesi
Mansiyon : Tigris Gazetesi

5.Spor Haberi Dalında
Ahmet YUKUŞ – Habertürk Gazetesi "Beşi bir yerde"

6.TV Haber (Kamera&Görüntü)
Ümit ÖZDAL – "Leopar"

7.Kürtçe Haber (Yazılı)
Abdurrahman GÖK – Azadiya Welat "Kürtçe görüldü - Bi Kurdi Hat Ditin"

8.Radyo Haber Dalında
Hatice KAMER – Amerika'nın Sesi Radyosu

9. TV Kürtçe Haber
Remzi BURULDAY – Waar TV "Diyarbakır'ın Son Ermenileri"
Mansiyon: Nalin BERWARİ –Rudaw TV "Su Hasreti"

10.TV Kürtçe Haber Program
Murat BAYRAM – Mehmet KANEVİ – Waar TV "Ekmek ve Ayakkabı" - See more at: http://batmangazetesi.com/haberler_ic-6-17480-GAZETEMIZE_IKI_ODUL_BIRDEN%E2%80%A6.html#sthash.oIv4lwwM.dpuf

Kaynak: Temsilci / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Amerika Birleşik Devletleri Mehmet Veysi Batman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title