Haberler

Batman'da Zihinsel Engelli Genç 4 Gündür Kayıp

Güncelleme:

Batman'ın Gercüş ilçesinde 4 gündür kayıp olan zihinsel engelli Irmak'ı bulmak amacıyla AFAD ekipleri suni göletlerde arama çalışması yaptı.

Gercüş ilçesinde 4 gündür kayıp olan zihinsel engelli Hayrettin Irmak'ı (18) bulmak amacıyla AFAD ekipleri suni göletlerde arama çalışması yaptı.

Alınan bilgiye göre, Gökçepınar köyünde evinden 4 gün önce dolaşmak için çıkan ve bir daha geri dönmeyen zihinsel engelli Irmak'ı bulamayan ailesi, durumu yetkililere bildirdi.

Jandarma ve vatandaşların arama çalışmasına katılan AFAD ekibi, Seki köyü ve Kavaklı mezrasında bulunan suni göletlerde arama yapmasına rağmen Irmak bulunamadı.

Irmak'ı arama çalışması sürüyor.

Irmak'ın amcası Mehmet Salih Irmak, 4 gün önce dolaşmak için evden çıkan ve kendisinden bir daha haber alınamayan yeğeninin zihinsel engelli olduğunu belirterek, "Yeğenimi bulan veya görenlerin jandarma ya da belediyelere haber verilmesini istiyoruz" dedi. - Batman

Kaynak: AA / Güncel

Gercüş Batman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title