Haberler

Batman'da Yolu Kapatan Gruba Müdahale

Batman’da yolu trafiğe kapatan ve slogan atan HDP’lilere polis müdahale etti.

Batman'da yolu trafiğe kapatan ve slogan atan HDP'lilere polis müdahale etti.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanları Figen Yüksekdağ ve Selahattin Demirtaş'ın katılacağı halk buluşmaları öncesi partililer HDP il binası önünde toplandı. Yolu trafiğe kapatan ve slogan atan gruba polis dağılmaları konusunda uyarıda bulundu. Uyarılara rağmen dağılmayan gruba polis tazyikli su ve biber gazı ile müdahale etti. Ara sokaklara kaçarak dağılan kalabalıktan bir grup, yaşananları görüntüleyen gazetecilere "Gerçekleri yazmıyorsunuz" diyerek tepki gösterdi. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Selahattin Demirtaş Batman Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

bi gerçek bunlar senaryo yazsa film gişe:

öz batmanlı asilkürt;bu vekillere sayın demem kürt milletini perişan ettiniz dağdakilerle beraber benim ve milletin hakkını savunan gerçek 1 vekilyok bunların kafasında olanlar hariç hep çıkar amaç, yeter edibese ezji kürdım, hizmet ettiğiniz gercek misyonu açıklayın gerçeklerden kaçmayın halka anlatın sosyalist, ne demek ateist, marksist leninist, yok bunlar anlatmaz bunlarda o yürek yok, sizdeki bu kafayla bir adım yol gidilmez sizinle. gerçek kürt düşmanısınız. . ?

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title