Haberler

Batman'da Trafik Kazaları Mobeselere Takıldı

Batman’da, değişik tarihlerde meydana gelen trafik kazaları, mobese kameralarına yansıdı.

Batman'da, değişik tarihlerde meydana gelen trafik kazaları, mobese kameralarına yansıdı.

Batman Kent Güvenlik Yönetim Sistemi'nden (KGYS) alınan mobese görüntülerinde özellikle Batman Çamlıca ve Memursan TOKİ yolu üzerinde meydana gelen tren kazaları ile sürücü ve yayaların dikkatsizliği sonucu yaşanan kazalar göze çarptı.

Karşıyaka Mahallesi hemzemin geçitte yaşanan tren kazasında 20 yaşlarındaki bir genç kız, tren raylarının üzerinden geçerken hızla gelen trenin altında kaldı. Genç kız, olay yerinde feci şekilde can verdi.

Basın Kavşağı'nda meydana gelen kazada da cam panelvan yüklü araç, araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Aracın pikap kısmında bulunan cam panelvan, yola savruldu. Kazanın ardından yol, bir süre trafiğe kapandı.

Bir diğer kaza da Tüpraş Yolu üzerinde meydana geldi. Görüntülerde hızla diğer kavşağa geçen araç sürücüsü, karşıdan gelen motosikletli sürücüye çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan motosiklet sürücüsü, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Turgut Özal Bulvarı üzerinde yaşanan trafik kazasında bir araç sürücüsü, karşıdan gelen motosikletliye çarpmamak için ani fren yaptı. Aracın aniden durması üzerine kavşakta zincirleme kaza meydana geldi. Arkadan gelen bir araç, aniden fren yapan araca arkadan çarptı. Kazada iki araçta maddi hasar oluştu.

Turgut Özal Bulvarı Valilik Kavşağı'nda meydana gelen kazada hızla gelen araç sürücüsünün, yaya yolundan geçen biri kadın iki kişiye çarptığı gözlendi. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan iki yaya, çevredekilerin yardımıyla hastaneye kaldırıldı.

Fatih Mahallesi'nde meydana gelen kaza da mobese kameralarına yansıdı. Görüntülerde yolcu minibüsü, aniden önüne çıkan yayaya çarptı. Olayda ağır yaralanan yaya, hastaneye kaldırıldı.

Belde Mahallesi'nde yaşanan trafik kazasında kavşağı kontrolsüz bir şekilde geçmeye çalışan araç sürücüsü, karşı yönden gelen bir otomobille çarpıştı. Kazada iki araçta maddi hasar meydana geldi.

Görüntülere yansıyan bir diğer trafik kazası da Tüpraş yolu üzerinde meydana geldi. Hemzemin geçitten geçmek isteyen araç çekicisi, trenle kafa kafaya çarpıştı.

Memur Sen TOKİ yolu üzerinde yaşanan trafik kazasında lokomotif, tren raylarından geçmek isteyen özel otomobile çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetmişti. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karşıyaka Çamlıca Batman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title