Haberler

Batman'da Şehitler İçin Mevlit

Batman'ın Sason ilçesinde son günlerde terör örgütü PKK mensuplarınca gerçekleştirilen saldırılarda şehit düşen güvenlik güçleri için mevlit okutuldu.

Batman'ın Sason ilçesinde son günlerde terör örgütü PKK mensuplarınca gerçekleştirilen saldırılarda şehit düşen güvenlik güçleri için mevlit okutuldu.

Memur-Sen Sason Şube Başkanlığının organizasyonunda ilçedeki bir alabalık tesisinde okutulan mevlide, çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi ile vatandaş katıldı.

Şube Başkanı Mutalip Çelik, yaptığı konuşmada, vatanı korumakla mükellef olan ve bu uğurda fedakarlıktan kaçınmayan güvenlik güçlerine yönelik son dönemde hain saldırılar düzenlendiğini anımsattı.

Saldırıları yapanları ve destekçilerini şiddetle kınadıklarını vurgulayan Çelik, "Hainler ve işbirlikçiler şunu iyi bilsinler ki her karış vatan toprağımız iman ve kardeşlik ruhuyla yoğrulmuştur. Bu iman ve kardeşlik ruhuyla yoğrulan milletimiz karşısında hiçbir güç duramadı ve duramayacaktır" dedi.

"Rabbim kötü niyet besleyen insanlara fırsat vermesin"

Diyanet-Sen Sason Temsilcisi İlhan Güngördü de terör saldırılarına dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Rabbim bu vatanın milletine tekrar böyle acılar yaşatmasın. Çünkü bu vatan hepimizin, Allah korusun bu gemi batarsa, hepimiz zararını göreceğiz. Bize düşen görev bu ülkenin insanları olarak birbirimize anlayış ve hoşgörüyle yaklaşmaktır. Rabbim kötü niyet besleyen insanlara fırsat vermesin. Anneler, babalar ağlamasın, çocuklar yetim ve kadınlar dul kalmasın."

Kaynak: AA / Yerel

Memur Sen Batman Sason Yerel Haberler

title