Haberler

Batman'da Kaçırılan Kızın Evi Basıldı

Güncelleme:

Batman'ın Kozluk ilçesinde bir süre önce kaçırılıp serbest bırakılan genç kızın evine gelen bir grup, kızın amcasını pompalı tüfekle ağır yaraladı.

5 Temmuz'da Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı Güllüce köyünde kaçırılan 18 yaşındaki Nazlı Bidikçi'nin 27 gün sonra serbest bırakılmasının ardından köy korucusu Nezir S, beraberindeki 4 kişiyle Bidikçi ailesinin evine gelerek, kızı almak istedi.

Nezir S, kendisine tepki gösteren Bidikçi'nin amcası Şabettin Bidikçi'yi pompalı tüfekle yaraladıktan sonra kaçarken jandarma ekiplerince yakalandı.

Ağır yaralanan Bidikçi, Kozluk Devlet Hastanesi'ne oradan da Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bidikçi'nin hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

"DEVLETTEN YARDIM İSTİYORUZ"

Öte yandan, olay sırasında evde bulunan Yunus Bidikçi, yaptığı açıklamada, bunun geçmişe dayalı bir olayın devamı olduğunu söyledi.

Amcasının kızının evini basan kişilerin, kaçırma olayını gerçekleştiren kişiler olduklarını iddia eden Bidikçi, "Daha önce bize saldıran korucular yine saldırdı. Amcamın durumu ağır, ameliyata aldılar. Devlet yetkililerinden rica ediyoruz. Bunların silahları ellerinden alınsın. Yoksa bunlar daha büyük katliamlar yapacaklar. Devletten yardım istiyoruz" dedi.

Yaralı Bidikçi'yi hastanede ziyaret eden Batman Belediye Başkanı Sabri Özdemir de olayın 5 Temmuz'daki kaçırma olayının devamı olduğunu ifade etti.

Halkın koruculardan bıktığını savunan Özdemir, "Aslında şu an gelişi belli bir olay meydana geldi. Devlet yetkililerinden bu koruculuk sistemine dur demelerini istiyoruz" diye konuştu. - Batman

Kaynak: AA / Güncel

Sabri Özdemir Güllüce Kozluk Batman Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

alp timur attila:

kürtlere acıyorum 2014 yılında kabile hayatı yaşıyorlar ve bu teknoloji ile bu hayat onları yok edecektir

16
12
yanıtYanıtla
işin aslı:

devletin silahıyla yıllardır zulum yapıyorlar gelde devleti sev. . . . .

22
6
yanıtYanıtla
alp:

korucuları nasılda kötülüyorlar yorumlarda hele bak sen şu pkklı bebek katillerine

6
9
yanıtYanıtla
işin doğrusu:

ya bu ne rezalet cahıllık eğitimsizlik ahlaksızlık yada müslüman zorla cebir şıddet kullanarak kız ıstenırmı magara devrındeler demekkı dünyadan haberleri yok surıyelıler gıbı bırbırlerını öldürmek erkeklik gibi bilmemki tövbe tövbe

7
1
yanıtYanıtla
urfali:

şehirde korucuların rakibi kalmadı. . . acilen sivil halkı bunlara karşı korumak lazım. .

7
1
yanıtYanıtla
KORUCU:

Bu zalimler bu kendi halkına ihanet etmiş katliam üstüne katliam işleyenler daha ne zaman böyle kalacak ey Hükümet. Daha kaç insanın ölmesi gerekiyor? Yarabbim sen bu zalimlerin hakkından gel. Zayıf olanı güçlüye menfaatçıya ezdirme.

6
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title