Haberler

Batman'da elektrik kesintisi uyarısı

Güncelleme:

Batman'da yapılacak onarım ve çalışmalar nedeniyle Pazartesi ve Salı günleri kısmi elektrik kesintisine gidileceği belirtildi.

DEDAŞ'ın çalışmalarıyla elektrik kesintileri yaşanacak.

Batman'ın bazı mahallelerinde Pazartesi ve Salı günleri belirli saatlerde yapılacak onarım ve çalışmalar nedeniyle kısmi elektrik kesintisine gidileceği açıklandı.

Konu ile ilgili Dicle EDAŞ İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "İlimiz merkez Fatih Mahallesi Barış Bulvarında hat bakım onarım ve yenileme çalışması nedeniyle 29 Ağustos Pazartesi günü 09.00-13.00 saatleri arası Bahçelievler, Fatih ve Şafak Mahallelerinde (DM -12'den DM-13-14 çıkışı) kısmi elektrik kesintisi yapılacaktır." denildi.

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: "İlimiz merkez Aydınlıkevler Mahallesi 1304 Sokak ve Çay Mahallesi Kazım Arıca Caddesinde Bulunan Dağıtım Merkezinde bakım onarım çalışmaları nedeniyle 30 Ağustos Salı günü 09.00-13.00 saatleri arası Aydınlıkevler, Kısmet, Hilal, Çay, Huzur, İluh Mahallelerinde ve Komando Caddesinde kısmi elektrik kesintisi yapılacaktır" denildi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title