Haberler

Batman'da Eğitim Toplantısı

Batman'da 2012-2013 eğitim öğretim yılı sene başı toplantısı Vali Yılmaz Arslan başkanlığında yapıldı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Konferans Salonu'nda başlayan toplantıda Vali Yardımcısı Soner Karataşoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa da hazır bulundu. Okul, ilçe milli eğitim müdürleri ve eğitim müfettişlerinin katıldığı toplantıda yeni eğitim öğretim yılının hedefleri belirlendi. Açılış konuşmasını yapan Vali Arslan, Batman'ın eğitimin kalitesinin elbirliğiyle çalışarak artacağını ifade etti.

Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa da, zorunlu ilköğretim ve ortaöğretim uygulaması nedeniyle tüm çocukların okullaşmasını sağlayacaklarını ifade etti. Çocuklarını okula göndermeyen velilere ikna ziyareti gerçekleştireceklerini belirten Akboğa, girişimlerin sonuçsuz kalması halinde kanuni para cezası uygulanacağını söyledi.

Okullarda zorunlu bağış alınmayacağının da belirtildiği toplantıda, maddi durumu düşük olan öğrencilere de destek olunacağı ve ihtiyaçlarının Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından karşılanacağı bildirildi. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yılmaz Arslan Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title