Haberler

Batman'da Coşkulu Kutlu Doğum Etkinliği

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Batman’ın Nevruz alanında düzenlenen Kutlu Doğum etkinliğine binlerce kişi katıldı.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Batman'ın Nevruz alanında düzenlenen Kutlu Doğum etkinliğine binlerce kişi katıldı.

Nevruz alanında yapılan etkinlikte emniyet güçleri geniş güvenlik önlemi aldı. Alana girenler tek tek aranarak içeri alındı. Kur'an-ı Kerimin okunmasından sonra ilahiler söylendi. Binlerce kişinin katıldığı etkinlikte sık sık tekbir getirildi. Etkinlikte genç kızların taşıdığı bir pankart dikkat çekti. Genç kızların taşıdığı 'Senden başka serok kabul etmiyoruz' pankartının yanı sıra "Müslümanların birbirleriyle çatışmasına sebebiyet verecek her türlü söylem ve tutumdan bütün Müslümanlar kaçınmalıdır" pankartı da miting alanının bir çok yerine asıldı.

Yapılan konuşmalarda Müslümanların birbirleriyle savaşmamalarına dikkat çekildi. Söylenen ilahilere alandakiler eşlik etti. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Batman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title