Haberler

Batman'da Buruk Bayramlaşma

Batman Valiliği tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi.

Batman Valiliği tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi.

Batman Valiliği tarafından İl Kültür Müdürlüğü Salonu'nda düzenlenen bayramlaşma töreni Batman Valisi Azmi Çelik, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, kamu kurum yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti. Bayramlaşma töreninde konuşan Vali Çelik, buruk bir bayram geçirdiklerini ifade ederek, bu bayramın sıkıntıların giderilmesine vesile olmasını diledi. Vali Çelik, "Ramazan Bayramı'na hep birlikte huzurla, esenlikle, sağlıklı erişime sevincini yaşarken aynı zamanda beraberinde üzüntüsünü yaşıyoruz. Zira Ortadoğu'da Müslüman kardeşlerimiz ciddi anlamda sıkıntı çekiyorlar, zulüm görüyorlar ve bu bizi derinden yaralıyor. Gönlüm isterdi ki Müslüman alemi için bütün bu sıkıntılardan uzak, mutluluk, huzur ve esenlik dolu bir şekilde eda edilsin ama maalesef olmadı. Umut ediyorum ki, bu bayram bütün bela ve sıkıntıların bir nebzede olsa giderilmesine vesile olacak" dedi.

Vali Çelik'in ardından söz alan AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, İsrail'in Filistin'e uyguladığı zulmün kabul edilemez olduğunu dile getirerek, şunları söyledi: "Filistin'de terörist devlet İsrail'in, insanları katlettiği soykırımlardan dolayı içimiz buruk bir bayram yaşıyoruz. Bu bayramda bütün İslam alemi ve mazlum insanların daha rahat, huzur ve barış içerisinde bir bayram geçirmesini temenni ediyoruz. Tabi coğrafyamızda maalesef her taraf adeta ateş çemberi. Bu ateş çemberin içindeki mazlum Müslümanların Ramazan Bayramını tebrik ediyoruz. Bu coğrafyamızın kaderi değil elbetteki, bu coğrafyadaki ülkelerin yönetimlerinin yaptığı hatalardan dolayı ve maalesef kendi halkına danışmadan, diktatör yönetimlerin yönettiği bu ülkelerde sürekli içimiz yanıyor. Kardeşlerimizin kanı akıyor. Mısır, Suriye, Irak'ta ve Filistin'de kardeşlerimizin kanı akıyor Rabbim onlara sabır versin. Bu çatışmalarda hayatını kaybeden Müslüman kardeşlerimize rahmet, ailelerine sabır diliyoruz." - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Batman Valiliği Ziver Özdemir Filistin Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title