Haberler

Batman'da Biri Afgan Uyruklu Üç Kişi Suda Boğuldu

Batman'da, biri Afganistan uyruklu üç kişi serinlemek için girdikleri suda boğuldu.

Batman'da, biri Afganistan uyruklu üç kişi serinlemek için girdikleri suda boğuldu. Sivil savunma ekipleri boğulan 3 kişinin cesetlerinin çıkarılması için yoğun çaba sarf etti.

Batman merkezde ikamet eden Seyit Muhammet Musrevi isimli Afganistanlı bir kişi, eşi ve 2 çocuğu ile beraber piknik için Hasankeyf ilçesine gitti.

Serinlemek için Dicle nehrine giren Seyit Muhammet Musrevi, akıntıya kapılarak boğuldu. Eşi ve çocuklarının Hasankeyf'lilerden yardım istemesiyle beraber Sivil Savunma Arama Kurtarma ekiplerine haber verildi. Kısa sürede gelen arama kurtarma ekipleri ve ilçe jandarma ekipleri nehirde kaybolan Seyit Muhammet Musrevi'nin cesedinin bulunması için çaba sarf etti. Boğulan Musrevi'nin eşi Dicle nehri kenarında sinir krizleri geçirerek jandarmaya eşinin bulunması için yalvardı.

İKİ ÇOCUK BARAJ SULARINDA KAYBOLDU

İkinci boğulma vakası Kozluk ilçesi Yanıkkaya köyü mevkiinde Batman Barajında meydana geldi. Aileleri ile baraj gölü kıyısına pikniğe giden iki çocuk serinlemek için girdikleri baraj gölünde boğuldu. Batman Arama Kurtarma ekipleri gölde kaybolan iki çocuğun cesetlerinin bulunması için çalışmaları başlattı. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Afganistan Hasankeyf Batman Dicle Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title