Haberler

Batman'da Bıçak ve Sopalı Grup Okul Bastı: 10 Yaralı

Güncelleme:

Batman'da bıçak ve sopalı yaklaşık 30 kişilik grup, bir okulu bastı. Kavgaya karışan 10 öğrenci, çeşitli yerlerinden yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Batman'da bıçak ve sopalı yaklaşık 30 kişilik grup, bir okulu bastı. Olayda 10 öğrenci çeşitli yerlerinden yaralanırken, çok sayıda kişi gözaltına alındı.

BIÇAK VE SOPALARLA KAVGA ETTİLER

Edinilen bilgilere göre olay, Batman merkez Belde Mahallesi'nde bulunan Anadolu Lisesi'nde meydana geldi. İddialara göre dün bir grup genç okulun bahçesindeki halı sahaya girmek istedi ancak öğrenciler gruba izin vermedi. Bunun üzerine bugün bıçak ve sopalarla okulu basan grup ile öğrenciler arasında kavga çıktı.

POLİS KAVGAYI SONLANDIRDI

Kavgada, 10 öğrenci çeşitli yerlerinden yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis, okulu abluka altına alarak kavgayı sonlandırdı. Yaralı öğrenciler ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılırken, çok sayıda kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Batman Yerel Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

cemil:

Pkklidir yapanlar

35
32
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Saçmalama cemil ne Pkklısı yav :)

17
8
yanıtYanıtla
koylu:

ha dana ha okulu neye basan orda ilim oreniyorlar kaleslik orenmiyorlar

6
7
yanıtYanıtla
serttürk:

ya hayvanlar ya zorla halı sahı ıstıla edıp top oynamakta ne la bıçakla sopala

1
1
yanıtYanıtla
Elîh.72:

Olayın bi aslını bilseydiniz böyle demezdiniz.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title