Haberler

Batman'da "Altın Çocuklar Yarışıyor" Sınavı

Batman Anafen Dershanesi'nce düzenlenen "Altın çocuklar yarışıyor" sınavında dereceye giren çocuklar, altınla ödüllendirdi.

Batman Anafen Dershanesi'nce düzenlenen "Altın çocuklar yarışıyor" sınavında dereceye giren çocuklar, altınla ödüllendirdi.

Batman Anafen Dersanesi Müdürü Serdar Söyler, Yeni Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmada, yeryüzündeki değerli madenler arasında altının ayrı bir öneme sahip olduğunu ifade ederek, "Çünkü az olan şeyler kıymetlidir. Altın madeni de az olduğu için nadide ve kıymetlidir. Biz de altın çocuklar yarışmasıyla bu nadide öğrencilerimize ulaşmayı ve onlarla tanışıp bu kıymeti ödüllendirmeyi planladık. Ayrıca bu altınları saflaştırıp parlatan okul müdürlerimizi ve öğretmenlerimizi de unutmadık" dedi.

Batman Valisi Ahmet Turhan, Emniyet Müdürü Hasan Ali Okan, öğrenci ve ailelerinin katıldığı ödül töreninde sınavda dereceye giren öğrenci ve öğretmenlerine hediyeleri verildi.

Törende daha sonra folklor ekibi yöresel oyunlarını sergiledi.

- BATMAN

Kaynak: AA / Yerel

Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title