Haberler

Batman'da AK Parti Seçim Lokaline Silah ile Saldırdı, Kaçarken Kendisi Vuruldu

Batman'da, Ak Parti'nin seçim lokaline girerek tabanca ile ateş açan kişi, kaçtığı sırada silah ile vurarak yaralandı. Ak Parti il Başkanı Diyaeddin Uçar, olayın alacak anlaşmazlığından kaynaklandığını belirtirken, Milletvekili adayı Adile Gürbüz ise, saldırganın kim tarafından vurulduğunu görmediklerini söyledi.

Turgut Özal Bulvarında Ak Parti Batman il Başkanlığı yakınlarında bulunan Ak Parti seçim lokaline bugün saat 14.20 sıralarında gelen bir kişi, tabanca ile içeride 4-5 el ateş ettikten sonra lokalden hızla kaçtı. Saldırgan, lokalden çıktığı sırada silah ile vuralarak yaralandı. Ancak, kimin ateş ettiği tespit edilemedi.

Yaralanan saldırgan. Batman Bölge Devlet Hastanasine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ak Parti Batman il Başkanı Diyaeddin Uçar, olayın alacak konusundaki anlaşmazlıktan kaynaklandığını, siyasi bir boyutu olmadığını savundu. Saldırı sırasında lokalde bulunan Ak Parti Batman 4. sıra Milletvekili adayı Adile Gürbüz ise, şöyle dedi:

"Seçim lokalinde oturduğumuz sırada içeri giren yeşil montlu bir kişi, 4-5 el ateş etti ve hızla lokalden çıktı. Bu sırada nereden ve nasıl ateş edildiğini görmedik ama saldırgan silah ile vuruldu. Olayın neden gerçekleştiğini bilmiyoruz. Bu olay seçim çalışmalarımı engellemeyecektir. Emniyetin olayın en kısa sürede aydınlatacağına inanıyoruz."

- Batman

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adile Gürbüz Ak Parti Batman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? 16 Nisan baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Metin Akpınar'ın kızı 'Ablamın babası ünlü bir gazeteci' dedi, Uğur Dündar'dan cevap geldi

Metin Akpınar'ın kızı "Ablamın babası ünlü bir gazeteci" dedi, Uğur Dündar'dan cevap geldi

İsrail'de hazırlıklar tamam! İran'a saldırı an meselesi

İsrail'de hazırlıklar tamam! İran'a saldırı an meselesi

İranlı şarkıcı Moein'in van konserinde izdiham: Cam kapılar kırıldı, ezilme tehlikesi yaşandı

İranlı şarkıcı Moein'in van konserinde izdiham: Cam kapılar kırıldı, ezilme tehlikesi yaşandı

Ormanda intihar etti! 'Beceremedim albayım' paylaşımı ortaya çıktı

Ormanda intihar etti! "Beceremedim albayım" paylaşımı ortaya çıktı

İsrail'in misilleme saldırısı öncesi İran'dan tehdit: Saniyeler içinde karşılık veririz

İsrail'in misilleme saldırısı öncesi İran'dan tehdit: Saniyeler içinde karşılık veririz

Suudi Arabistan ve BAE, İran'ın operasyonu öncesi ABD'ye bilgi sızdırmış

Suudi Arabistan ve BAE, İran'ın operasyonu öncesi ABD'ye bilgi sızdırmış

title