Haberler

Batman'da "2. Uluslararası Hasankeyf Wushu Dostluk ve Kardeşlik" Turnuvası

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde, "2. Uluslararası Hasankeyf Wushu Dostluk ve Kardeşlik" turnuvası düzenleneceği belirtildi.

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde, "2. Uluslararası Hasankeyf Wushu Dostluk ve Kardeşlik" turnuvası düzenleneceği belirtildi.

Türkiye Wushu Federasyonu Doğu ve Güneydoğu Genel Koordinatörü Aziz Velioğlu, yaptığı açıklamada, Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında hazırlanan, "Sokaklardan Dünya Şampiyonluğuna" projesi kapsamında Hasankeyf'te "2. Uluslararası Hasankeyf Wushu Dostluk ve Kardeşlik" turnuvasının düzenleneceğini söyledi.

Amaçlarının Türkiye'nin her bölgesinden gençleri bir araya getirerek kardeşlik ve dostluk köprüsünü kurmak olduğunu ifade eden Velioğlu, turnuvaya Batman Valiliği ve Hasankeyf Kaymakamlığı'nın destek verdiğini belirtti.

Velioğlu,  29-30 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek turnuvaya 10 ülkeden yaklaşık 200 sporcunun katılacağını kaydetti. - Batman

Kaynak: AA / Yerel

Hasankeyf Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title