Haberler

Batman'da 170 Bin Öğrenci Eğitim Görüyor

Güncelleme:

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, kentte 170 bin öğrencinin eğitim gördüğünü söyledi.

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, kentte 170 bin öğrencinin eğitim gördüğünü açıkladı.

Batman'a yeni atanan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, yerel ve ulusal basın temsilcileriyle Öğretmenevi'nde bir araya geldi. Toplantıya Çelik'in yanı sıra, Maarif Müfettişleri Başkanı Abdurrahim Aslan, Milli Eğitim Şube Müdürleri M.Şirin Temiz ve Veysi Ergül katıldı. Burada konuşan Çelik, Batman'ın Türkiye'nin nüfus bakımından en hızlı gelişen şehirleri arasında yer aldığını söyledi. Çelik, "Genç nüfus oranı çok yüksek olan Batman'da şuan 170 bini aşkın öğrenci okullarımızda eğitim görmektedir. Biz eğitimciler insan ile uğraşıyoruz. Bizim hamurumuz da, mayamız da insan. O yüzden işlerimizi yaparken defalarca düşünüp ona göre adım atmaya çalışıyoruz. Fikri ve zikri ne olursa olsun tüm Sivil toplum örgütleri, tüm dernekler ve şehrimizin önde gelen kanaat önderlerinin fikirlerine başvurmak bizim birinci önceliğimiz olacaktır. Ayrıca tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarla işbirliği içerisinde çalışacağımızı ayrıca dile getirmek isterim" dedi.

Yaklaşık 8 bin kişilik eğitim kadrosu ile öğrencilere hizmet vermek gayreti içerisinde olduklarını vurgulayan Çelik, "Tüm eğitim çalışanlarından beklentilerimiz içten gelen bir coşkuyla öğrencilerimizin sosyal kültürel, akademik ve fiziksel yönlerinden aracılık etmeleridir. Etkinliklerde daha fazla görev almalarının sağlanması, daha çok okumaları ve daha başarılı olmalarıdır. Eğitimde Batman'ı her yıl bir basamak daha yukarıya çıkaramamış isek düşünüp kendimizi sorgulamamız gerekir. Milli Eğitimin en önemli unsuru öğretmenlerdir. Malum bölgemizde her yıl binlerce öğretmen tayin yoluyla başka şehirlere atanmaktadır. Bu durum eğitime yönelik çabalarımızı olumsuz etkilemektedir. Bu nedenle Milli Eğitim Müdürlüğü olarak öğretmenimizin bu şehirde daha uzun süre çalışmasını sağlayacak adımlar atmaya çalışacağız" diye konuştu. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Çelik Türkiye Batman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title