Haberler

    Batman Cup'ta Ergüden ve İlkel Üzüldü

    Toplam 42 bin 500 euro ödüllü ATP Challenger turnuvalarından Batman Cup'ta ana tabloda üçüncü gün maçları sona ererken, teklerin ardından çiftlerde de Türkiye temsilcisi kalmadı.

    Teklerde ana tablo mücadelesi veren beş ev sahibi oyuncunun ilk turda havlu attığı Batman Cup'ta çiftlerdeki son Türk ekibi Barış Ergüden ve Cem İlkel, ilk turda elenmekten kurtulamadı. Ergüden/İlkel, turnuvanın bir numaralı seribaşı tandemi Mate Pavic/Michael Venus'e 6-3, 7-5'lik setlerle kaybetti.

    Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) sosyal tesislerindeki organizasyonun tekler kategorisinde ise dört çeyrek finalist belli oldu. Klasmanda bir dönem 61. basamağa kadar tırmanan Matthew Ebden, 4 numaralı seribaşı Alexander Kudryavtsev'i 6-3, 6-3'le geçerken, Saketh Myneni ise 3 numara Aleksandr Nedovyesov karşısında 5-1 öndeyken, rakibinin bacağındaki sakatlık nedeniyle maçı bırakmasıyla son sekiz biletini aldı.

    Üçüncü günün fire vermeyen tek seribaşı ismi 7 numara Hiroki Moriya'ydı. 6-3, 4-6, 6-0'lık setlerle Yaraslav Shyla'yı saf dışı bırakan Moriya'nın yanı sıra genç Sırp tenisçi Nikola Milojevic de adını çeyrek finale yazdırdı. Milojevic, formda bir şekilde Batmana gelen Aslan Karatsev'i 3-6, 7-5, 6-4'le devirdi.

    Bu yıl ilki düzenlenen Batman Cup'ta ana tablonun dördüncü gününde şu maçlar oynanacak:

    TEKLER:
    Blaz Kavcic Dimitar Kuzmanov
    Ramkumar Ramanathan Radu Albot
    Lukas Mugevicius Dudi Sela
    Niels Desein Mirza Basic


    ÇİFTLER:
    Kuzmanov/Lazov Myneni/Thornley
    Pavic/Venus Grigelis/Mugevicius
    Karatsev/Shyla Albot/Nedovyesov

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Batman Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title