Haberler

Batman Belediyesi Newroz Barış Turnuvası Düzenledi

Güncelleme:

Batman Belediyesi Newroz Barış Turnuvası kapsamında atletizm yarışması düzenlendi.

GENÇLER NEWROZ VE BARIŞ İÇİN KOŞTU
Batman Belediyesi Newroz Barış Turnuvası atletizm dalında 6 ayrı kategoride düzenlenen yarışmalar sona erdi. Küçük kızlar kategorisinde Janya İmir, Küçük Erkekler'de Yüksel İlhan, Yıldız kızlar kategorisinde Ruken Tek, Yıldız erkekler'de Ferhat İlimen, Genç kızlar kategorisinde Suzan Sayaca, Genç erkekler'de ise Evindar Temel ipi göğüsleyerek birinci oldu.
Dereceye girenlerin madalyaları Belediye Başkanvekili Serhat Temel, BDP İl Eşbaşkanı Serdar Atalay, Belediye Eşbaşkan Adayları Gülistan Akel ve Sabri Özdemir, HDP İl Eşbaşkanı Mahmut Çiftçi ve Batman Gençlik Merkezi Müdürü Eyyüphan Erdoğan tarafından verildi. Belediye çay bahçesinde düzenlenen ödül töreninde konuşma yapan Belediye Başkanvekili Serhat Temel, yeni genç kuşağın hayatın her alanında değişik aktivitelerle beslenerek gelişimlerini desteklemeyi amaç edindiklerini belirterek "Buradaki amacımız özellikle amatör düzeyde bütün spor dallarında bu tür etkinliklerle Batmanı, yaşadığımız kentte bu manada gençlerimiz ve çocuklarımız için anlamlı bir süreç başlatmaktı" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Nevruz Bayramı İlhan Yıldız Serhat Temel Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title